Windows 11 mi 10 mu?

Void0101

Decapat
Daha fazla  
RAM
32Gb DDR5 5600MHZ CL36
SSD veya HDD modeli
1TB Adata legend lite 5000/3500
Ekran kartı
4060ti
Anakart
A620-M-E
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500f
Merhaba. Yeni bir bilgisayar aldım. İçinde 7500F işlemci ve 4060 Ti ekran kartı olan. Başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistem için hangi işletim sistemi daha iyi olur? Bazı söylemlerde AMD işlemcilerle sıkıntılı çalıştığını duydum Windows 11'in. Benim için performans, optimizasyon ve stabillik önemli. Daha çok oyun için kullanacağım. Görüşlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bir de Windows 10 daha iyiyse hangi sürümünü kullanmam lazım? Pro mu Home mu? Dediğim gibi daha çok oyun için kullanacağım.

Pro kullanmanızı öneririm. Aralarında pek bir fark da yok zaten. Windows 11 vs 10 sizin siteminize bağlı. Kendiniz iki işletim sistemini de denerseniz çok daha iyi olur. Çünkü kimi sistemlerde win 10 daha iyi kimisinde 11. Zaten win 11, win 10 üzerine kurulu.
Bence 11 in hala zamana ihtiyacı var. Ve 10 Pro kullanabilirsin.
Bence de. Hatta direkt 12 beklenmeli. Ama sisteme göre değisebildiği için denemesinde fayda var. Zaten sorun yaşarsa geri yüklemeden halledebilir.

Windows 8.1 uydundur gerisi boş.
Cidden sorunlu filan diyorlar fakat ben Windows 8.1 de iken kullandığım kontrolcü driverlarını Windows 10 da kullanamaz oldum. Fakat Windows 8.1 in desteği kesildi ve Windows 10 daha güncel. Çok bir farkları da yok açıkçası. Bir tek başlat menüsü baya farklı

Cidden sorunlu filan diyorlar fakat ben Windows 8.1 de iken kullandığım kontrolcü driverlarını Windows 10 da kullanamaz oldum. Fakat Windows 8.1 in desteği kesildi ve Windows 10 daha güncel. Çok bir farkları da yok açıkçası. Bir tek başlat menüsü baya farklı
Ben arkadaşla dalga geçmiştim aslında ancak destek kesilmeseydi benim için en iyisiydi.

Windows 11'e geçmek için bir neden belki laptoplarda bulunan hibrit işlemci desteği olabilir ama onu dışında herhangi bir neden göremiyorum.

Ben arkadaşla dalga geçmiştim aslında ancak destek kesilmeseydi benim için en iyisiydi.
Benim için de. Xbox uygulaması gibi nedenlerden dolayı geçtim.
8.1 çok XP en iyisidir.
Bunu söyleyenler şu anda gidip bilgisayarında Windows Xp kursa tahminimce bu çöp ya filan deyip tekrar yükseltir. "Eskiler eskiden güzeldi"

Windows 11'e geçmek için bir neden belki laptoplarda bulunan hibrit işlemci desteği olabilir ama onu dışında herhangi bir neden göremiyorum.
Arayüzü daha güzel. Bir de sistemde işletim sistemi yok. Hangisini indireyim diye soruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı