Windows 11 mi geliyor?

Windows değil de, yeni bir seri gelse?

Linux dağıtımları yıllarca terminalden kod yazarak kullanman gerekiyor zor diyerek eleştirenler Winget'i bekliyorlar gülmemek elde değil. Windows geliştiricileri de haklı bükemediği eli öpüyor

Ben zor demedim hocam. Aksine Terminal'de ki yazıları takip etmeyenler için zor. Onlar o yazıların öyle aktığını sanar. Terminal çok kullanışlı cidden. Windows'a da UNIX terminal getirebilseler.

Ben zor demedim hocam. Aksine Terminal'de ki yazıları takip etmeyenler için zor. Onlar o yazıların öyle aktığını sanar. Terminal çok kullanışlı cidden. Windows'a da unıx terminal getirebilseler.

Sizi kastetmemiştim hocam kusura bakmayın. Genel olarak terminal zor diyen kitle için demiştim. Özür diliyorum sizi etiketleyince yanlış anladınız ama siz winget hakkında yazdığınız için yazınızı alıntıladım.

Apple gibi isimlendirme yapabilirler belki, macOS Mojave gibi Windows Sun Valley. Böyle de devam edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…