Güzel olur. Zaten 11 gelse de yeni lisans almam gerekecek. Bari yeni seri gelsin.Windows değil de, yeni bir seri gelse?
Linux dağıtımları yıllarca terminalden kod yazarak kullanman gerekiyor zor diyerek eleştirenler Winget'i bekliyorlar gülmemek elde değil. Windows geliştiricileri de haklı bükemediği eli öpüyor![]()
Ben zor demedim hocam. Aksine Terminal'de ki yazıları takip etmeyenler için zor. Onlar o yazıların öyle aktığını sanar. Terminal çok kullanışlı cidden. Windows'a da unıx terminal getirebilseler.
Yeni işletim sistemi çıktıktan birkaç yıl sonra eskisinin desteği kesiliyor.2025 Ekim ayında Windows 10'un fişi çekiliyor yani 2026 gibi gelir Windows 11.
Yeni işletim sistemi çıktıktan birkaç yıl sonra eskisinin desteği kesiliyor.
Window 7'nin desteği Windows 10 çıktıktan 5 yıl sonra kesilmişti. Yani Windows 10'un var olması Windows 11'in çıkmayacağı anlamına gelmez.2025 Ekim ayında Windows 10'un fişi çekiliyor yani 2026 gibi gelir Windows 11.
Keşke ön yüklü olarak Firefox gelse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.