Windows 11 mi Windows 10 mu?

Realics

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni sistemim için Windows 10 mu, 11 mi yüklemeliyim? Çoğu arkadaş 11'de optimizasyon sorunu var ve FPS'in daha az alınacağını söylüyor.
Konu ile alakalı bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni sistemim için Windows 10 mu, 11 mi yüklemeliyim? Çoğu arkadaş 11'de optimizasyon sorunu var ve FPS'in daha az alınacağını söylüyor.
Windows 10'a artık güncelleme gelmiyor diye biliyorum. Eğer sistemin çok güçlüyse zaten optimizasyon derdini hiç sayma bile. Benim arkadaşlarım da aynısı diyordu ama ben Win 11'den çok memnunum

i5 12400F ve RX 6700 XT ile birlikte Windows 11 kullanıyorum. Yani sistemim orta düzey bir sistem. Ben Windows 11'de bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım. FPS sorunu vs. olmadı.

Güncel bir sisteminiz varsa Windows 11 sıkıntı çıkarmaz. Çoğunlukla eski veya güçsüz sistemlerde önermem.

Şahsen Win 11 Pro kullanıyorum, yani RAM kullanımı bile daha düşük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı