Laptopta gezerken bir şey fark ettim, Microsoft Access Database gerekli bir şey mi? İlk kez böyle bir şey ile karşılaşınca korktum biraz. Libre Office kullanıyorum. Database kullanmıyorum ama neden böyle?
Microsoft Office Access uygulaması gerekiyor. LibreOffice'in bunu karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum.Laptopta gezerken bir şey fark ettim, Microsoft Access Database gerekli bir şey mi? İlk kez böyle bir şey ile karşılaşınca korktum biraz. Libre Office kullanıyorum. Database kullanmıyorum ama neden böyle?
Gerekiyor derken bu windows'un çalışmasında yardımcı olan birşey mi?Microsoft Office Access uygulaması gerekiyor. LibreOffice'in bunu karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum.
LibreOffice'in, Microsoft Office ürününün Access uygulamasına benzer bir uygulaması var mı?Gerekiyor derken bu windows'un çalışmasında yardımcı olan birşey mi?
Gerekiyor derken bu Windows'un çalışmasında yardımcı olan bir şey mi?
Tamamdır o zaman bunun olmaması bana sorun çıkarmıyorsa yolumuza devam edebilir. İyi günlerHayır, Microsoft Office programı yanii Word, Excel vb.
Çıkartmaz.Tamamdır o zaman bunun olmaması bana sorun çıkarmıyorsa yolumuza devam edebilir. İyi günler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.