H264ify eklentisini kurunca çözülecektir emin olun. h264ify
Pentium çok düşük Windows 11 cidden kullanmamanız lazım i3 1. nesil 2.53 GHz'le Brave'in aldığı YouTube sadece açıkken.
Eki Görüntüle 1364114
Peki eklentileri falan kaldırsam azalır mı işlemci kullanımı.
Yani ne kadar azalabilir zaten Pentium sistemle Windows 11 kurman şaşırtıcı şu an bilgisayarın SSD sayesinde yaşıyordur.
Yani ne kadar azalabilir zaten Pentium sistemle Windows 11 kurman şaşırtıcı şu an bilgisayarın SSD sayesinde yaşıyordur.
Evet SSD sayesinde yaşıyor![]()
Evet SSD sayesinde yaşıyor
Ama benimkinden bile düşük sistemlere Windows 11 kuruyor insanlar hem de HDD ile.
Tavsiyem Windows 8.1 hiç olmazsa 10'a geçin ben Windows 10 da 2 dk tam olarak açılmasını bekliyorum (telefondan sayaç açtım) Win 8.1 geçtim 40 saniye sürüyor.
Evet sonra mario oynuyorlar.
Yeni video formatlarını eski işlemciler desteklemediği için yazılım ile yapılıyor bu. Yazılımda işlemciye yükleniyor. Eklenti sayesinde h264 formatında çalışmaya zorluyor. Yani eski işlemcilerin desteklediği bir format.Bu ne işe yarıyor.
Ben 8.1 yüklemiştim çok kullanışsız ve benim bilgisayar her ne kadar eski ve Windows 11 de olsa bile Max 30-40 saniyede açılıyor.
SSD'den kaynaklı hocam benim köyde unuttuğum yazın alacağım bilgisayarı okulda denemiştik 10 saniyede açılmıştı Seagate SSD'ler çok güzel.
Kaç eklenti yüklü?h264 ify nedir diye bakmak için ekşisözlüğe girdim ve ekşi sözlüğün mesajına bakın (konu dışı ama bunun için yeni konu açmak istemedim kusura bakmayın)Eki Görüntüle 1364136
Turbox 128 GB SSD var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.