Çözüldü Windows 11 Microsoft hesabı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cagrisinci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İki tane Microsoft hesabım var ve bir tanesini kaldırmak istiyorum. Ama öyle bir seçenek yok. Ne yapmam lazım?

1684002719439.png

Çözüm
Ekran görüntüsündeki ilk hesabı kaldırmak istiyorsunuz sanırım. Oturum açtığınız hesabı kaldıramazsınız. Diğer kullanıcı ile oturum açıp deneyin. Ekran görüntünüzdeki ikinci kullanıcı hesabının Administrators grubunda olduğuna da emin olun.
Microsoft hesabını yerel hesaba dönüştürmek istiyorsanız o farklı.​
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımcı olabilir.

Ekran görüntüsündeki ilk hesabı kaldırmak istiyorsunuz sanırım. Oturum açtığınız hesabı kaldıramazsınız. Diğer kullanıcı ile oturum açıp deneyin. Ekran görüntünüzdeki ikinci kullanıcı hesabının Administrators grubunda olduğuna da emin olun.

Çözüm
Teşekkür ederim öncelikle. İlk olarak yerel hesaba geçtim. Sonrasında ise yeni hesap açtım ve o hesabı kaldırdım. Size teşekkür ediyorum. İyi forumlar

Teşekkür ederim öncelikle. İlk olarak yerel hesaba geçtim. Sonrasında ise yeni hesap açtım ve o hesabı kaldırdım. Size teşekkür ediyorum. İyi forumlar
Safa anlatır gibi anlatır mısın? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Nasıl düzelteceğim? Tamamen farklı bir numarayla microsoft hesabı var ama kaldıramıyorum. Bu numaraya sahip kişi benim özel bilgilerimi, bilgisayarımı falan görebiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı