Windows 11 Minimum Sistem Gereksinimleri Güncellendi

Hayır. Sistemim desteklemediği için böyle yapmayı denedim ve Windows 11 kuruldu.

install.wim dosyasının içinde Windows kurulum dosyaları içerir, eğer Windows 10'un install.wim dosyasını Windows 11'in ISO sunun içindeki ile değiştirir iseniz sisteme Windows 10 kurar.

Ama eğer boot.wim dosyasını değiştirirseniz sadece kurulum ekranı değişir, Windows 7 kurulumunun boot.wim dosyasını Windows 10 boot.wim dosyası ile değiştiriri iseniz kurulum lavivert Windows 10 kurulumu olur ama kurduğu işletim sistemi Windows 7 olur.

Siz büyük ihtimalle boot.wim dosyasını değiştirdiniz.

install.wim dosyasının içinde Windows kurulum dosyaları içerir, eğer Windows 10'un install.wim dosyasını Windows 11'in ISO sunun içindeki ile değiştirir iseniz sisteme Windows 10 kurar.

Ama eğer boot.wim dosyasını değiştirirseniz sadece kurulum ekranı değişir, Windows 7 kurulumunun boot.wim dosyasını Windows 10 boot.wim dosyası ile değiştiriri iseniz kurulum lavivert Windows 10 kurulumu olur ama kurduğu işletim sistemi Windows 7 olur.

Siz büyük ihtimalle boot.wim dosyasını değiştirdiniz.
Sizin dediğinizden bahsediyorum zaten. İkimiz de aynı şeyi söylüyoruz. @qiro install.vim dosyasını değiştirmekten bahsediyor.

3.nesil i3 işlemcili bilgisayara Windows 11 kurulur mu
i3 3220.
TPM 1.2 anakart.
8 GB RAM.
120 GB SSD.
160 GB HDD.
Intel HD Graphics 2500.

İnstall. Wim dosyasının içinde Windows kurulum dosyaları içerir, eğer Windows 10'un install. Wim dosyasını Windows 11'in ISO sunun içindeki ile değiştirir iseniz sisteme Windows 10 kurar.

Yanlış anlamışsınız, Windows 11'in install dosyasını Windows 10 ISO dosyasına atacağız ve Windows 10 ISO dosyasını yazdıracağız.

windows-11-insider-surumu-yayinlandi.jpg

Windows 11 sistem gereksinimleri için güncelleme geldi. Microsoft yeni bir açıklama yaptı. Bugün itibarıyla Windows 11 Insider sürümü yayınlandı. Buna ek olarak Windows 11 sistem gereksinimleri için değişikler geldi. Okurlarımızın sıkça dile getirdiği bu durum nihayetinde en doğru kaynaktan, yani şirketin ta kendisinden tescillenerek güncellendi. “bugünkü paylaşımın amacı, PC sağlık kontrolü aracımızın neden olduğu kafa […]

Devamı: Windows 11 Minimum Sistem Gereksinimleri Güncellendi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı