proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 17 Aralık 2023 #1 Görseldeki gibi bu hatayı veriyor; Windows 11 kurarken bu hatayı veriyor. 3 kez kurdum güncellemeyi de yükledi ama bu hatayı veriyor nasıl çözebiliriz?
Görseldeki gibi bu hatayı veriyor; Windows 11 kurarken bu hatayı veriyor. 3 kez kurdum güncellemeyi de yükledi ama bu hatayı veriyor nasıl çözebiliriz?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.617 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 17 Aralık 2023 #2 USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 17 Aralık 2023 #3 Pixel_less dedi: USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyalarımın gitmesini istemiyorum hocam normalde USB ile yapıcaktım zaten. Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyalarımın gitmesini istemiyorum hocam normalde USB ile yapıcaktım zaten.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.617 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 17 Aralık 2023 #4 proyic dedi: Dosyalarımın gitmesini istemiyorum hocam normalde USB ile yapıcaktım zaten. Genişletmek için tıkla... Yedekleme veya disk bölme gibi işlemler yapabilirsiniz. Hem diğer kurulumlar için daha iyi olur. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Dosyalarımın gitmesini istemiyorum hocam normalde USB ile yapıcaktım zaten. Genişletmek için tıkla... Yedekleme veya disk bölme gibi işlemler yapabilirsiniz. Hem diğer kurulumlar için daha iyi olur.
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 17 Aralık 2023 #5 Pixel_less dedi: Yedekleme veya disk bölme gibi işlemler yapabilirsiniz. Hem diğer kurulumlar için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onu yapmasını bilmiyorum rufusla atınca disk bölme yeri gelmiyor'du sanırsam direk biçimlendirip kurmuyor mu? Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Yedekleme veya disk bölme gibi işlemler yapabilirsiniz. Hem diğer kurulumlar için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onu yapmasını bilmiyorum rufusla atınca disk bölme yeri gelmiyor'du sanırsam direk biçimlendirip kurmuyor mu?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.617 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 17 Aralık 2023 #6 proyic dedi: Onu yapmasını bilmiyorum rufusla atınca disk bölme yeri gelmiyor'du sanırsam direk biçimlendirip kurmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda demedim. Disk yöneticisinden diskinizden verilerinizi koyacağınız kadar bir alan çıkararak bölün. Daha sonra verilerinizi diğer bölüme taşıyın. Rufus ile USB'ye ISO yazdırın ve daha sonra kurulumu gerçekleştirin. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Onu yapmasını bilmiyorum rufusla atınca disk bölme yeri gelmiyor'du sanırsam direk biçimlendirip kurmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda demedim. Disk yöneticisinden diskinizden verilerinizi koyacağınız kadar bir alan çıkararak bölün. Daha sonra verilerinizi diğer bölüme taşıyın. Rufus ile USB'ye ISO yazdırın ve daha sonra kurulumu gerçekleştirin.