Windows 11 nasıl bir işletim sistemi?

windows 11 geçmek için daha erken Bir cok hata alma olasılığı yüksek.
Bir cok güncellemeler yapılıyor.
Wİndows 10 güncel olarak yüklersen kafan rahat olur..
Windows 11 İnsider dada normal sürümde baya güncelleme alıyor. Normal sürüme bir ayda 3 tane sürüm güncellemesi yani topluluk güncellemeleri geliyor.
Evet hataları vardı önceden masaüstü siyahta kalabiliyordu ama artık oda çözüldü güncellemeler ile.
Yani demek istediğim şu Windows 11 yavaş yavaş popülerliğini artırıyor.

Emin ol win ve Microsoft kısmını senden önce haber alıyorum. Bunları bana anlatma. Yeni laptoplarda da bu sorun var. Eskiyle alakası yok. Sanane onun laptopundan, güzel düşünce acisiymis. Kaybedenler kulübüne hoşgeldin.

Bende geçmeyi düşünüyorum. Sun Valley 2 güncellemesi çıkar çıkmaz büyük ihtimalle geçeceğim. Büyük güncellemeyle beraber daha stabil olacağını düşünüyorum.

Sen hoş geldin abicim kaybedenler kulubüne ben burada gerçekleri bahsediyorum Benim sistemim 11 yıllık senin bundan haberin varmı.
Gerçekleri konuşma vakti...
En kral İşletim sistemi Windows 7'dir var mı itiraz...
Bir kere ben Windows 10'u 3-4 yıl kullandım ve şuan ki kullandığım Windows 11 deki hızı alamadım.
Güzel günler mazide kaldı nihi.
İster inan ister inanma.
bu sorun laptoplar için geçerli büyük ihtimal ama masaüstünde öyle bir sorun almıyorum.
Yazın benimde laptopum olacak ve göreceğiz bu anlattığın sorunları hele böyle olmasın var ya neyse o gün anlattığın konuyla ilgili bir mesaj yazarım.

Sana laf anlatılmaz. Iyi forumlar.

Windows 11'i kullandım ve bana hitap etmediğini düşünüyorum. Windows 10'dan alışılagelmiş kısayolları kaldırmaları zaten saçmalık olmuş, bunun dışında ilk sürüme göre epey hatası giderilmiş ama ben desteği kesilene kadar Windows 10 ile devam etme kararı verdim.

Forum içinde yaşı küçük fanboylar yine başkasının kişisel görüşüne saygı duymaksızın birbirine hakaret etmiş, biri birilerine acımış, cidden siz eğitilmezsiniz.

Evet şahsen bende ona alışkındım fakat Windows 11'İ kullana kullan alıştım.
Burada hakaretlik ne konu var eğer hakaret olsaydı moderasyon ekibi anında uyardı beni bir kere.

Evet şahsen bende ona alışkındım fakat Windows 11'İ kullana kullan alıştım.
Burada hakaretlik ne konu var eğer hakaret olsaydı moderasyon ekibi anında uyardı beni bir kere.
Şu an Windows 10 veya 11 kullanmak tamamen tercih meselesi. Windows 10 işletim sisteminin 2025'e kadar destek alacağı biliniyor zaten. Lafım ortaya idi, burada biri yazmış Windows 10'a daha iyi diyene acıyorum diye. Kimi alışkanlıklarından vazgeçmez destek süresi bitene kadar kullanır, kimi canı isterse ve donanımı da desteklerse 11'e geçer. Bunun üzerinden fanboyluk yapanda fındık kadar beyin yoktur. Sanki Microsoft her sattığı lisans başına komisyon veriyor adamlara.

Windows 10'a toplam 10 yıllık bir destek senesi verildi
bitiş tarihi 14 Ekim 2025 salı günü...
Sizce Windows 11'e ne kadar destek verilir Windows ME gibi 6 sene az mı destek alır yada ortalama bir süre 10 yıl mı yoksa XP gibi 14-15 yıllık bir destek mi alır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…