Windows 11 nasıl bir işletim sistemi?

E8400, HD 5450 ve 4 GB RAM'li sistemde kullanıyorum. Performansı Windows 10'a kıyasla daha iyi geldi. HDD ile de kullandım. O zaman daha belirgin oluyor aradaki fark.

Bide Microsoft şöyle bir şey duyurmuştu bilir misiniz bilmem Desteklemeyen sistemlerin masaüstünün sağalt köşesine ve ayarlara sistem desteklemiyor yazısı gelecek demişlerdi benim sistemim TPM ve UEFI desteklemiyor fakat o yazı bana gelmedi.

Boşuna bekleme ben Windows 11'den Valorant oynayabiliyorum. Sadece BIOS'u kurcuklamak gerekiyor.

Windows 11 çıkar çıkmaz yüklemiştim ve sonradan Valorant açmadı YouTube'dan saatlerce video izledim TPM 1.2 varmış anakartta onu açtım hiçbir şekilde açmadı.

Win 11'in hazır olmadığını anlayamayan bir kaç kişi. Bir işletim sistemi sadece dış görünüş değiştirilerek olmaz. Yenilikleri getirmesi lazım. En basitinden grafik ayarları sorunu. Adamín laptopu var ve bu kişi win 10'da harici ekran kartını kullanamıyor. Win 11'de de sorun çözüme kavuşmadı. Win 10 ve 11'i bellek yönünden eleştirmişsin ama haberin yok. Win 11'e neden geçilmemeli adlı başlığımı görünce daha iyi anlarsın.

Bir şey soracağım Windows 11 bebek bir işletim sistemi bu doğrudur çünkü Microsoft Windows 11'e asıldı fakat ne işse bebek bir işletim sistemi olgun bir işletim sisteminden daha hızlı ve daha optimize.
Riot Games Windows 11 Windows 10'u geçtiğinden yada yakaladığında yani global bir akım olunca ila o TPM cırtını kaldırır.
LOL oynayın sarmıyor mu LOL?

Win 11'in hazır olmadığını anlayamayan bir kaç kişi. Bir işletim sistemi sadece dış görünüş değiştirilerek olmaz. Yenilikleri getirmesi lazım. En basitinden grafik ayarları sorunu. Adamín laptopu var ve bu kişi win 10'da harici ekran kartını kullanamıyor. Win 11'de de sorun çözüme kavuşmadı. Win 10 ve 11'i bellek yönünden eleştirmişsin ama haberin yok. Win 11'e neden geçilmemeli adlı başlığımı görünce daha iyi anlarsın.
Ben ne yapayım adamın laptopunda bir sorunmuş eski bir laptop ise yada laptopunu düzgün kullanmıyorsa olabilir.
Hem şu Windows 11'e gelecek dev güncelleme yani 22H2 güncellemesinde bir çok hata/sorun çözümü ve baya yeni özelikler gelecek o zaman düşünün Windows 11 mi iyi Windows 10 mu...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00