Windows 11 nasıl daha iyi görünür bir hale getirilir?

Eğer işine yarayacaksa bunu kullanmanı tavsiye ederim.https://mega.nz/file/sFt2kTha#DnjSJuHGjaz8ffH8cVl25RYBKX4LBAPrs4bG9C_9M9Q

Rehber: Windows 11'i daha modern ve kişisel hale getirme şu tarz bir konu buldum açıkçası başka daha 'smooth' diye bileceğimiz şeyler biliyor musunuz?

GitHub'ta (ismini tam hatırlamıyorum) Hawk diye bir program var, bütun ozellikleri tek tıkla yapabiliyorsun. Geçen deneme amaçlı kurmuştum.
İcon degiştirme, görev çubugu, baslat menu vs yapmıştım sadece ve birçok özellik var.
Tek prg ile butun işleri halledebiliyorsun.
İsine yarar bence.
Program:
İnceleme:

GitHub'ta (ismini tam hatırlamıyorum) Hawk diye bir program var, bütun ozellikleri tek tıkla yapabiliyorsun. Geçen deneme amaçlı kurmuştum.
İcon degiştirme, görev çubugu, baslat menu vs yapmıştım sadece ve birçok özellik var.
Tek prg ile butun işleri halledebiliyorsun.
İsine yarar bence.
Program:
İnceleme:

Burada modlar vs:

Son düzenleme:
Neredeyse hocam şuan deneme amaçlı sanal bilgisayarda deniyorum,eğer iyi olursa kendi bilgisayarımda da kullanacağım.
Anladım. Başka ne gibi özellik istersiniz?
Bu da çok hoş bir yazılım.

Anladım. Başka ne gibi özellik istersiniz?
Bu da çok hoş bir yazılım.
Hocam çok beğendim görünüş olarak ancak Windows 11 ile çakışıyor maalesef. Başka özellik bilmiyorum biraz macOS vari bir şeyler yapılabilir gibi.

Hocam çok beğendim görünüş olarak ancak Windows 11 ile çakışıyor maalesef. Başka özellik bilmiyorum biraz macOS vari bir şeyler yapılabilir gibi.
Tamamen her şeyi macOS a benzeten yazılım vardı da hatırlayamadım maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı