Arkadaşlar merhaba, dün yeni toplama bilgisayarım geldi. İçine Win11 kurdum ama ne parlaklık kısabiliyorum ne de arkadaki temayı değiştirebiliyorum. Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.
İstersen bende 11 Pro linki var yani satmıyorum yanlış anlama bende yaklaşık bir 6-7 ay önce aldım kullanıyorum sorunsuz 2-3 kere formatladım bir sorunyok ha bir de sen lisanstan kaynaklandığına emin misin parlaklık için lisansa ihttiyacın yok laptop değil mi?
İstersen bende 11 Pro linki var yani satmıyorum yanlış anlama bende yaklaşık bir 6-7 ay önce aldım kullanıyorum sorunsuz 2-3 kere formatladım bir sorunyok ha bir de sen lisanstan kaynaklandığına emin misin parlaklık için lisansa ihttiyacın yok laptop değil mi?
19050 numaralı ilandır. Windows 10/11 Pro Key ucuza Windows Etkinleştir hatasından anında kurtul! Home sürümlerinde çalışmaz, yalnızca Pro versiyonlarda çalışır!. İndirimli fiyatla ucuza 19050 numaralı...
19050 numaralı ilandır. Windows 10/11 Pro Key ucuza Windows Etkinleştir hatasından anında kurtul! Home sürümlerinde çalışmaz, yalnızca Pro versiyonlarda çalışır!. İndirimli fiyatla ucuza 19050 numaralı...
Pro ise 10 TL'lik olanı alabilirsin. Bir kere girdikten sonra o kod her zaman o bilgisayara ait olcak kaybetme format falan atmadığın sürece sıkıntı yok gitmez.
Pro ise 10 TL'lik olanı alabilirsin. Bir kere girdikten sonra o kod her zaman o bilgisayara ait olacak kaybetme format falan atmadığın sürece sıkıntı yok gitmez.