Windows 11 nasıl etkinleştirilir?

HüseyinLothbrok

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün yeni toplama bilgisayarım geldi. İçine Win11 kurdum ama ne parlaklık kısabiliyorum ne de arkadaki temayı değiştirebiliyorum. Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.

Reis 10, 30, 50 tllikler de var linkini atar mısın sana zahmet bir de bunları tek bir kere aldıktan sonra düzeliyor mu?

İstersen bende 11 Pro linki var yani satmıyorum yanlış anlama bende yaklaşık bir 6-7 ay önce aldım kullanıyorum sorunsuz 2-3 kere formatladım bir sorunyok ha bir de sen lisanstan kaynaklandığına emin misin parlaklık için lisansa ihttiyacın yok laptop değil mi?

İstersen bende 11 Pro linki var yani satmıyorum yanlış anlama bende yaklaşık bir 6-7 ay önce aldım kullanıyorum sorunsuz 2-3 kere formatladım bir sorunyok ha bir de sen lisanstan kaynaklandığına emin misin parlaklık için lisansa ihttiyacın yok laptop değil mi?
Reis kişiselleştirme parlaklık her şeye lisans anahtarı istiyor

Reis kişiselleştirme parlaklık her şeye lisans anahtarı istiyor.

Anladım almak istersen buyur dediğim gibi buradan almıştım ben sorunsuz kullanıyorum.

Anladım almak istersen buyur dediğim gibi buradan almıştım ben sorunsuz kullanıyorum.

Reis bi de bu monitörün yazı fontlarında çok az piksellik var nasıl kusursuz yaparım

Pro ise 10 TL'lik olanı alabilirsin. Bir kere girdikten sonra o kod her zaman o bilgisayara ait olacak kaybetme format falan atmadığın sürece sıkıntı yok gitmez.

Ben format attığım 2-3 kere bir şey olmadı halen duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı