Windows 11 nasıl güncellenir?

emretegmen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 11 Pro 22H2 sürümünde en son sürüme almak istiyorum lakin Windows Update tarafında güncellemeleri denetle dediğimde güncelle yazısı çıkmıyor. Windows sürümünüzün hizmet süresinin sonuna geldi yazısı var ama güncelleme yapacağıma dair bir buton yok. Nasıl güncelleyebilirim ve hangi sürüme güncellememi önerirsiniz? 23H2 uygun mudur çünkü çoğu kişi 24H2 sürümünden şikayetçi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 11 Pro 22H2 sürümünde en son sürüme almak istiyorum lakin Windows Update tarafında güncellemeleri denetle dediğimde güncelle yazısı çıkmıyor. Windows sürümünüzün hizmet süresinin sonuna geldi yazısı var ama güncelleme yapacağıma dair bir buton yok. Nasıl güncelleyebilirim ve hangi sürüme güncellememi önerirsiniz? 23H2 uygun mudur çünkü çoğu kişi 24H2 sürümünden şikayetçi?

Hiç geçmeni tavsiye etmem mavi ekran vermyeen bilgisayarım mavi ekran hataları verir oldu.

Sürümünde kal bence hocam daha iyi.

Hiç geçmeni tavsiye etmem mavi ekran vermyeen bilgisayarım mavi ekran hataları verir oldu.

Sürümünde kal bence hocam daha iyi.

Aynı sorunları bende çok yaşadım ilk aylar her şey iyiydi sonradan PC kafayı yedi kötü bir sistem de değil canavar + Windows 11 Pro ama Windows 11'e yenildi artık dayanamadım Windows 10'a geçtim dünya varmış.

Bende sürüm olarak 22H2'ye geçeçem musait zamanda.

Sistemini detaylıca belirt ve hata görseli yolla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı