Windows 11 nasıl kurulur?

naldelibaba

Femtopat
Daha fazla  
RAM
İntel Core
Merhaba. Ben Windows 10 kullanıyorum ama bilgisayarım Windows 11'e geçmiyor ve Windows 10 Ekim 2025'te sona erecek. Şimdi benim kasamı tümden değiştirmem mi gerekiyor (masaüstü kullanıyorum) yoksa sadece başka bir kartı mı?

Merhaba. Ben Windows 10 kullanıyorum ama bilgisayarım Windows 11'e geçmiyor ve Windows 10 Ekim 2025'te sona erecek. Şimdi benim kasamı tümden değiştirmem mi gerekiyor (masaüstü kullanıyorum) yoksa sadece başka bir kartı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem gereksinimleriniz karşılanıyorsa Rufus ile Windows 11 ISO dosyasını minimum 8 GB bir USB belleğe yazdırarak boot menüsünden temiz kurulumu yapmanız gerekiyor.

Biraz tuhaf bir konu olmuş, daha doğrusu derdinizi düzgün açıklayamamışsınız. Ekim 2025'te güvenlik güncellemeleri duracak yani Windows 10 artık güncelleme almayacak. Ama bu kullanmanıza engel değil yine de Windows 10 kullanabilirsiniz. Ama yok, ben güncel, güvenilir bir işletim sistemi istiyorum diyorsanız @56136 arkadaşın attığı videoyu izleyip Windows 11 kurabilirsiniz. Yani yeni bilgisayar almaya ihtiyacınız yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler

Sağol

Sistem gereksinimleriniz karşılanıyorsa Rufus ile Windows 11 ISO dosyasını minimum 8 GB bir USB belleğe yazdırarak boot menüsünden temiz kurulumu yapmanız gerekiyor.
Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı