Windows 11 nasıl satın alınır?

713526

Centipat
3.5k vermek çok mantıksız saçma geliyor. Herhangi bir Online platform önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5k vermek çok mantıksız saçma geliyor. Herhangi bir Online platform önerebilir misiniz?

Hocam key almak için bir sürü site var Jet Lisans Sağlam Lisans gibi fiyat farkı olan sitelerde mesela sağlam lisansta Windows 10 ile Windows 11'de fiyat farkı bulunduğu için Windows 10 lisans anahtarı alabilirsiniz daha uygun ve Windows 11'de sorunsuz çalışıyor.

Ben geçen lisansbizde paylaşılmıştı. ondan aldım. windws+offise 365 26 tl. office student edition 5 bilgisayara kuruluyor. Hiç birinin farkı olduğunu sanmıyorum. En ucuzunu alıp geçin.

Ücretsiz olarak bunu önerebilirim. Güvenlik riski yoktur, lisansı Microsoft hesabınıza tanımlıyorsunuz. Konu eski ve biraz karışık, düzenlemem gerekiyor. Ama genel olarak anlarsınız.

Ben geçen lisansbizde paylaşılmıştı. ondan aldım. windws+offise 365 26 tl. office student edition 5 bilgisayara kuruluyor. Hiç birinin farkı olduğunu sanmıyorum. En ucuzunu alıp geçin.
İşte doğru cevap bu

Arkadaşlar önerilerinize dayanarak sağlamlisans'dan aldım 9 saat oldu hala gelmedi key

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…