Windows 11 nasıl yüklenir?

Chessboy

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows 11 için test uygulamasını indirdim ve her şeyi karşılıyor ayarlardan Windows Update kısmına geliyorum "bu bilgisayar Windows 11'i çalıştırabilir" yazıyor, peki ben Windows 11'i nereden yükleyebilirim?

1633528631413.png

Merhaba arkadaşlar Windows 11 için test uygulamasını indirdim ve her şeyi karşılıyor ayarlardan Windows Update kısmına geliyorum "bu bilgisayar Windows 11'i çalıştırabilir" yazıyor, peki ben Windows 11'i nereden yükleyebilirim?

Eki Görüntüle 1182117
Windows 11 ISO dosyasını Microsoft'un sistesinden indir.

İndirdiğin ISO dosyasını USB Belleğe yazmak için Rufus programını kullanabailirsin, bu yüzden Rufus'u da indir.

USB Belleği bilgisayarına tak, Rufus'u aç ve Rufusun ISO dosyası seçme menüsünden indiridiğin Windows 11 ISO dosyasını seç ve ardından bu ISO dosyasını USB Belleğe yazdır.

Yazma işlemi bittikten sonra bilgisayarını kapat, boot menu'ye gir ve oradan USB Belleğini seç ardından kurulum başlasın.

İndirdiğin ISO dosyasını USB belleğe yazmak için Rufus programını kullanabailirsin, bu yüzden Rufus'u da indir.

USB belleği bilgisayarına tak, Rufus'u aç ve Rufus'un ISO dosyası seçme menüsünden indiridiğin Windows 11 ISO dosyasını seç ve ardından bu ISO dosyasını USB belleğe yazdır.

Yazma işlemi bittikten sonra bilgisayarını kapat, boot Menu'ye gir ve oradan USB belleğini seç ardından kurulum başlasın.

Rufus'a gerek var mı? Windows indirme aracı kendisi direkt USB'ye de yazıyor, direkt kendisi yükseltedebiliyor. Arkadaş Update'i kontrol ettiğine göre direkt yükseltmesi onun için sorun olmayacaktır. Daha kolay olur. Rufus olayını videodan görmüştüm ama kullanmadan da usb'ye aktarılıyor. Farklı bir sebebi varsa bilmiyorum, kusura bakmayın.

Rufus'a gerek var mı? Windows indirme aracı kendisi direkt USB'ye de yazıyor, direkt kendisi yükseltedebiliyor. Arkadaş Update'i kontrol ettiğine göre direkt yükseltmesi onun için sorun olmayacaktır. Daha kolay olur.
O da doğru, kendi kullandığım yöntemi söyledim. Ayrıca direk yükseltmeyi önermem, hem yavaş çalışıyor hem de hatalar oluyor, temiz kurulum en iyisi.

O da doğru, kendi kullandığım yöntemi söyledim. Ayrıca direk yükseltmeyi önermem, hem yavaş çalışıyor hem de hatalar oluyor, temiz kurulum en iyisi.
Kendim direkt kurulum yaptım, 2-3 dk'da halloldu indirme hariç. Şimdilik bir sıkıntı yok ama dediğiniz gibi temiz kurulum muhtemelen daha sağlıklıdır.

İndirdiğin ISO dosyasını USB belleğe yazmak için Rufus programını kullanabailirsin, bu yüzden Rufus'u da indir.

USB belleği bilgisayarına tak, Rufus'u aç ve Rufus'un ISO dosyası seçme menüsünden indiridiğin Windows 11 ISO dosyasını seç ve ardından bu ISO dosyasını USB belleğe yazdır.

Yazma işlemi bittikten sonra bilgisayarını kapat, boot Menu'ye gir ve oradan USB belleğini seç ardından kurulum başlasın.

Teşekkürler yardımınız için.

İndirdiğin ISO dosyasını USB Belleğe yazmak için Rufus programını kullanabailirsin, bu yüzden Rufus'u da indir.

USB Belleği bilgisayarına tak, Rufus'u aç ve Rufusun ISO dosyası seçme menüsünden indiridiğin Windows 11 ISO dosyasını seç ve ardından bu ISO dosyasını USB Belleğe yazdır.

Yazma işlemi bittikten sonra bilgisayarını kapat, boot menu'ye gir ve oradan USB Belleğini seç ardından kurulum başlasın.
Boot menüye giriyorum usb'yi seçiyorum ancak bilgisayar normal şekilde açılıyor şifre ekranı geliyor 2-3 kere denedim aynı oldu ne yapabilirim ?
1633552745833.png

Dosyalar usb içinde böyle gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı