Windows 11 ne durumda?

TPM olmayan kişi zaten kullanamaz. Soru ne durumda.

Şu anki cihaz yeni olmasına rağmen TPM arızası verdi bir defa kurmadan önce :D ama cihaz TPM 2.0'dı. Küçük bir güncelleme ile düzeldi ama bilgisayar bilmeyen kişiye geçmiş olsun.
 
Uzun zamandır kullanıyorum. Çok buglı diyenlerede arka tarafımdaki bir yerimle gülüyorum. En ufak bugıyla karşılaşmadım, Windows 10'dan daha stabil, hızlı ve performanslı. Oyunlarda da Windows 10'u sollar. Tek sıkıntısı Valorant açılmıyor 🤡
Valorant açılıyor ben oynuyorum ama bende fbs artışı olmadı. Secure bootu açın düzelir.
 
Çok kolay bir şekilde halledilebiliyor. (yani bende öyle)

TPM 2.0 alacaksınız veya Valorant'a baybay. "Windows 10a düşürürseniz ayrı durum."
 
W11 kullanıyorum ve bugların cidden olduğunu söyleyebilirim örneğin çoklu geçişi kullanırken buga giriyordu ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyordu. (şu anda düzeltildi ancak bunun gibi bir sürü sorunlar mevcut) bazen de oyun oynarken mavi ekran veriyor. Oyun performansı ise yani Windows 10'a göre Forza Horizon 4 de 3-4 FPS kayıp yaşadım çok bir etkisi olur mu bilmem ancak yani oyun performansıda 10 da 10 denilemez yani ve ayrıyeten nadiren yakın paylaşımı açtığımızda dosya paylaşırken mavi ekran veriyor ayrıyeten not defterini açınca ve Bul'a tıklayınca hiçbir şey yazamıyorsunuz. Mümkünse 2023-2024'e kadar bekleyin derim.
 
1 haftadır kullanıyorum, 10'la aynı durumda.
Nadiren buglar var, onlardan masaustunu yenileme yapinca duzeliyor.

Performansa bir sey diyemem ama estetik olarak cok daha iyi.
 
TPM olmayan kişi zaten kullanamaz. soru ne durumda.

Hocam sorun TPM de değil anakartımda TPM modülü mevcut değil. Bypass ile kurdum ona rağmen gayet stabil. Kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılmazsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
TPM 2.0 alacaksınız veya Valorant'a baybay. "Windows 10a düşürürseniz ayrı durum."

Hocam ben Dual boot kurmuştum Windows 11'i günlük işlerde kullanıyordum. Valorant oynayacağım zaman sistemi yeniden başlatıp Windows 10'u açıyordum gayet stabil çalışıyordu çift sistem deneyebilirsiniz isterseniz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı