- Makaleler
- 13
Windows 10 bitene kadar geçilmemeli.
İşlemciniz Celeron mu i5 olan mı?Lenovo ideapad S145-15iwl. Milletin daha kötü bilgisayarlara sahip olduğunu düşünüyorum.
Herkes niye sadece mavi ekrana takıldı acaba. Bilgisayar hiç ağırlaşmıyor mu windows 11'e yükseltince ben de nedense huzursuzluk oluyor ve sonra tekrar windows 10'a tekrar dönüyorum ve bilgisayar tekrar eski hızına kavuşuyor.Mantıksız konu. Herkeste aynı hatayı vermiyor. Herkes mavi ekran almıyor demek ki donanımda sıkıntı var. Senin donanımının sıkıntısı bizde yok.
O zaman 10 kur. Ram kaç?Herkes niye sadece mavi ekrana takıldı acaba. Bilgisayar hiç ağırlaşmıyor mu windows 11'e yükseltince ben de nedense huzursuzluk oluyor ve sonra tekrar windows 10'a tekrar dönüyorum ve bilgisayar tekrar eski hızına kavuşuyor.
8 GB.O zaman 10 kur. Ram kaç?
Hocam işlemciniz ne? Celeron i5 mi? Ekran kartı ne? Kaç vram?
Intel core i5 8.nesil kaç çekirdek bilmiyorum.Hocam işlemciniz ne? Celeron i5 mi? Ekran kartı ne? Kaç vram?
Yani hocam Windows 11 ghost spectre var düşük sistemler için. Sizinki de düşük. Onu kurabilirsiniz.Intel core i5 8.nesil kaç çekirdek bilmiyorum.
Ekran kartı: Intel UHD Graphics 620
Bilgisayar: "Lenovo ideapad S145-15iwl"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.