Windows 11 neden çıkarıldı?

burycs

Centipat
Daha fazla  
Keyiflerinden çıkardılar. Windows 10 2021 Edititon ya da Windows 8 ve Windows 8.1 tarzında bir şey gibi olmuş.

Tasarım, görünüm, ufak tefek yenilikler, performans iyileştirmeleri.

Bu sadece insanlarin gözünü boyamak. "Alın size yeni işletim sistemi, ağlamayın" demek gibi bir şey olmuş. Windows 7/8'den Windows 10 geçmek çok fark eder ama Windows 10'dan Windows 11'e geçmek fark etmez, sadece fark edecek olan performans iyileştirmeleri olabilir. Oyun oynayanlar, render yapanlar için onun dışında Windows 11 zaten Windows 10'un motoruyla ya da daha farkli şekilde Windows 10 yapımında kullanılan Windows Engine üzerinden ufak eklemeler yapilarak yapilmiş bir şey. He şöyle bir şey olabilir, Windows 10 ilk çiktığı zaman Windows 8'e cok benzer yonleri vardi. Sonradan bayağı değişti, bu da böyle olacak. Durduk yere Microsoft neden sadece tasarım ve performans amaçlı yeni işletim sistemi çikarsin ki güzelim Windows 10 yerine? Bu tasarım ve performans iyileştirmeleri, Microsoft Store'a gelen yenilikleri Windows 10'a guncelleme yaparak degistirirdi. Demek ki bunlar Windows 11'e zamanla guncellemeler yaparak degistirecek, bir şeyler yapacak. Hepsini bir anda gostermek istemiyor olabilir heyecan katmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da;
Market uygulaması çalışmıyor düzgün,
Diğer işletim sistemleri veya dağıtımlar, tasarımsal olarak çok modern.

Bir yeniliğe ihtiyaç olduğu için çıktı.

Adam akıllı çalışan bir işletim sistemi değil Windows 10, sanırım Windows Phone saçmalığı yüzünden böyle oldu hibrit sistemler adam akıllı çalışmıyor, umarım Windows 11 sadece PC için olur uygulamalar düzgün çalışır.

Genelde ev tipi kullanıcılar sadece görünüme göre yorum yaptıkları için bu tarz sorular kafada oluşabilir. Fakat Windows 11'in ciddi bir güncelleme olduğunu bilse bu tarz sorulara gerek kalmazdı. Görünüm bakımından bir şey diyemem. Bazılarının gözüne oturmamış olabilir veya bazılarının eski Windows sürümlerinden böyle alışkanlık edinenler daha minimal bir tasarıma geçmek zor gelmiş olabilir. Belki de çoğu kişinin gözüne iyi gözüktü. Onu bilemeyiz. Ayrıca BETA sürümde olduğunu unutmayın. İlerleyen dönemlerde daha göze oturan temalar ortaya çıkabilir.

Lafta Windows 10 son olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…