Windows 11 neden çıktı?

Hiç beklemiyordum. Sun Valley adında bir şey çıkar diye umdum. Yarıyıl boyunca onun haberi yapıldı.

Bir de 11 biraz klişe sanki isim olarak. Windows 10 Sun Valley olsa çok daha anlamlı olurdu. O kadar mühendis düşünememiş değil mi? Bir ben akıl ettim :D.

Ama adamlarda haklı Windows 11 diye başını yediler fanlar.
 
Diğer işletim sistemlerinin yeni versiyonları neden çıkıyorsa ondan.

Bir yandan Android uygulamalarını kullanabilmek harika olacak bu bile yeter.
 
Dünden beridir test eden biri olarak, iyi ki çıkarmışlar Windows 11'i. Hatta ben çok şaşırdım, Windows'tan böyle bir atak beklemiyordum. Çok daha hızlı, akıcı, seri bir işletim sistemi olmuş. Çok daha derli toplu, neyin nerede olduğu anlaşılır, düzenli, göz ve kafa yormayan bir içeriğe kavuşmuş. Mesela Ayarlar menüsü, diğer ayar sekmelerinin altındaki başlıklar dahil çok düzgünce yerleştirilmiş.
 
Windows madem bu kadar macOS'tan esinlenmeye başladı isminide öyle yapsın? Mesela versiyonlamayı numara şeklinde değil isimlendirme ile yapsın. Mesela Windows Sun Valley olabilirdi bence.
 
Bill dükkana çocuğa getirmiş. Ben bill'in twitter hesabına bakıyorum hep covid ile alakalı şeyler paylaşıyor. Yahu windows 10 çıktı, windows 11 çıkacak, yazılım alakalı bir twit atsana.. Ulan 20 yıldır yazılım yazdım ne yapıyorsun. Tıbbı mı bitirdin.
 
Bir anda bomba gibi gündeme oturdu. Gerek var mıydı ve Windows 10 son işletim sistemi diyorlardı siz ne düşünüyorsunuz?

Konuyu hortlatıyorum özür dilerim. Konuya gelecek olursak bende Windows 11'i şayet beklemiyordum. Çünkü; Microsoft 10'un son işletim sistemi olduğunu ve geliştireceklerini söylemişlerdi. Windows 10 zaten güncellemeler ile stabil ve hızlı işletim sistemi oldu. Windows 11'i gereksiz buluyorum. PC'si desteklemeyenler kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Windows 10'un daha 4 yıl desteği var geliştirilebilirdi, erkenden 10'u unutturmaya çalışıyorlar gibi geldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı