Pardon yanlış yazdım. 6.4 olacak o6.4 olmasın o.

Pardon yanlış yazdım. 6.4 olacak o6.4 olmasın o.
İkisi de aynı tabanı(NT 6.1) kullanıyor yalnız. Windows 10 için geliştirilen driverler Windows 11'de çalışıyor.
Ben 16 gb ram, 9.nesil i3 ve rtx 3060 ile gayet hızlı, çatır çatır kullanıyorum win11. Yavaşlamayı bırakın, oyunlarda win10' dan daha iyi performans veriyor. Sizin win11 ayarlarında bir sıkıntı var sanırım. Cs goda bile kasıyorsa sorun işletim sisteminde değildir benceKimsenin işine karışmam ama Windows 11 kadar berbat bir işletim sistemi yok. En son sürümü kurdum.
16 GB RAM ve i3-12100F işlemcim var. Çok bariz bir yavaşlama oldu. CS:GO açılırken bile sistem zorlanmaya başladı. Daha dün Win 10 kuruluyken kaymak gibiydi. Kim ne derse desin abi, Win 11 çöp bir işletim sistemi. Hem çok yavaşlattı hem de görünüşünü hiç beğenmedim. Linux'a benzer bir şey yaptılar. Windows böyle bir şey değil, çok bozdular. Bugün temiz kurulum ile Win 10 geçeceğim tekrar.
Katılıyorum, Windows 10 ilk çıktığı zaman oturum açıldığında bazı PC'lerde explorer yüklenmiyordu siyah ekranda fare imleci ile bakışıyordumWindows 11 eski yazılımlara uyumluluğu tartışılır, üstüne işlemci beğenmiyor. Donanım desteğini çok yetersiz buluyorum.
Genede sıkıntı yaratmasa kullanırım, 10 ile aynı zaten, tek farkı görev çubuğu değişmiş ve yeni halini hiç sevmedim.
Windows 10 eski diyenler tarihlere bakıp konuşmasın bence, ilk çıktığı hali ile aynı sayılmaz bir sürü sürüm geçti üstünden ve çok stabil, kararlı oldu. İnanılmaz büyük bir yazılım desteği olmasıda artısı.
Aynısı Win 11 içinde olur ama zaman gerekiyor, Win 10 desteği büyük ihtimalle bi 5 yıl daha sürer, 2 yıl sonra filan 11'e geçmek mantıklı olur.
(Win 7 ve 8 asıl tarihi eser ve ölü olanlar, Chrome bile desteklemiyor artık.)
Şükürler olsun şunu söyleyen biri var! Geçen gün Instagram'da bir sayfa gördüm onla da tartıştım adam anlamıyor aynı kernelden geldiğini.İkisi de aynı tabanı(NT 6.1) kullanıyor yalnız. Windows 10 için geliştirilen driverler Windows 11'de çalışıyor.
Windows 10 için olan driverı indirirseniz de çalışacaktır. Windows 11 diye ayrı bir seçenek olmasının iki sebebi olabilir:
Teşekkür ederim bilgi için.Windows 10 için olan driverı indirirseniz de çalışacaktır. Windows 11 diye ayrı bir seçenek olmasının iki sebebi olabilir:
- Kullanıcıların kafasının karışmasını önlemek
- Windows 11'e özel bazı optimizasyonlar yapılmış olması.
10'a alışık olduğumuz için 11'i kabul etmek zor geliyor. İki sistemim var birinde 10 birinde 11 kurulu. İlk başta 11'i 10'a döndürmek istedim arayüz olsun o olsun bu olsun 10 gibi değildi her şey düzensiz ve komplike geliyordu. Ama alışınca gayet rahat gelmeye başladı, 10'dan farkı kalmadı. Ama 10'un yeri her zaman başkadır.
Yüklenmiyor, o sadece kısayol. Tıklarsanız kurmaya başlıyor. Aynısı Windows 10'da Minecraft için de vardı.Vallahi tasarım değil de hocam çok bloat var ya. TikTok'u neden bilgisayara yükleyesin abi yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.