Windows 11 neden kullanılıyor?

Bu Windows 11 karşıtları da iyice kafayı yedi. Size ne kardeşim? Sen 10 ile mutlu isen 10 kullan, bize ne karşıyorsun ki :) Biz uçlarda yaşamayı seviyoruz. Windows 10 miadını doldurdu, yenilik lazım, prangalardan kurtulmak lazım. Windows 11 bile bize yetmiyor, o yüzden 12 bekliyoruz aslında 😎

Windows 11​

Yarım yamalak, en kullanışsız Windows ile tanışın! Ha güzel gözüküyor o ayrı...

Kimsenin işine karışmam ama Windows 11 kadar berbat bir işletim sistemi yok. En son sürümü kurdum.

16 GB RAM ve i3-12100F işlemcim var. Çok bariz bir yavaşlama oldu. CS:GO açılırken bile sistem zorlanmaya başladı. Daha dün Win 10 kuruluyken kaymak gibiydi. Kim ne derse desin abi, Win 11 çöp bir işletim sistemi. Hem çok yavaşlattı hem de görünüşünü hiç beğenmedim. Linux'a benzer bir şey yaptılar. Windows böyle bir şey değil, çok bozdular. Bugün temiz kurulum ile Win 10 geçeceğim tekrar.

Kimsenin işine karışmam ama Windows 11 kadar berbat bir işletim sistemi yok. En son sürümü kurdum.

16 GB RAM ve i3-12100F işlemcim var. Çok bariz bir yavaşlama oldu. CS:GO açılırken bile sistem zorlanmaya başladı. Daha dün Windows 10 kuruluyken kaymak gibiydi. Kim ne derse desin abi, Windows 11 çöp bir işletim sistemi. Hem çok yavaşlattı hem de görünüşünü hiç beğenmedim. Linux'a benzer bir şey yaptılar. Windows böyle bir şey değil, çok bozdular. Bugün temiz kurulum ile Windows 10 geçeceğim tekrar.

Driverların sıkıntılı o zaman. Herkesin bilgisayarına bir anda gökten zembille inmiyor o performans. Bence kendi sistemini kendi deneyimlerine göre yargıla.

Bu Windows 11 karşıtları da iyice kafayı yedi. Size ne kardeşim? Sen 10 ile mutlu isen 10 kullan, bize ne karşıyorsun ki :) biz uçlarda yaşamayı seviyoruz. Windows 10 miadını doldurdu, yenilik lazım, prangalardan kurtulmak lazım. Windows 11 bile bize yetmiyor, o yüzden 12 bekliyoruz aslında 😎

Insidera Windows 12 çıksa da kullanabilsek ya da 11'de oldugu gibi ISO dosyası sızdırılsa @Recep Baltaş abi :D

Yetmiyor mu arkadaşlar Windows 10 size anlayamadım daha fazla CPU ve RAM kullanan bir makyaj işletim sistemini neden kuruyorsunuz ki bilgisayara? Sanal makine deseniz eyvallah da geri kalanı saçmalık arkadaşlar. Biraz daha vakit geçsin öyle kullanın daha yeni AMD'ye Windows 11'i optimize ettiler siz 9 yıllık PC'ye Windows 11 kuracak olmuşsunuz :D.

Moderatör arkadaş başlığı değiştirmiş ama olsun yapacak bir şey yok kolay gelsin hocam.
İsteyen kullanır, isteyen kullanmaz. Hesap vermek zorunda mı millet size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı