Windows 11 nereden alınır?

Hocam siz çok yanlış biliyorsunuz. Buradan key alsan da almasan da windowsu kendin format şeklinde kurman lazım. Bunu alıp kodu girince otomatik Windows yüklenmiyor hani öyle bir şey yok. Ve key almanıza da gerek yok. Deneme sürümü kullanın.

Microsoft Windows 11 almak istedim bir yer buldum ama güvenilir mi bilmiyorum linki bıraktım bakın please pek anlamıyorum (bu işten HP Victus 15 almayı düşünüyorum. Ama FreeDOS işte.

Yanlış anlamayın ama gördüğüm kadarıyla kafanızda key olmadan Windows çalışmaz algısı oluşmuş, YouTube'dan izleye izleye Windows'u kurabilirsiniz, bir 6 ay kadar Windows'u tam anlamıyla deneyimlersiniz, deneme sürümü bittiğinde Windows sorunsuz çalışmaya devam eder, ancak tema değiştirme gibi özellikler kilitlenir, ileride key alıp girerseniz de olur.

Yanlış anlamayın ama gördüğüm kadarıyla kafanızda key olmadan Windows çalışmaz algısı oluşmuş, YouTube'dan izleye izleye Windows'u kurabilirsiniz, bir 6 ay kadar Windows'u tam anlamıyla deneyimlersiniz, deneme sürümü bittiğinde Windows sorunsuz çalışmaya devam eder, ancak tema değiştirme gibi özellikler kilitlenir, ileride key alıp girerseniz de olur.
Teşekkür ederim alabilirsem pc yi deneyeceğim umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı