Sanmıyorum ya. Windows 10'u kurup bıraksanız bile kendi kendine çalışmaya devam ediyor. Ki ben de 2 sene boyunca etkinleştirmeden kullandım. Sonrasında lisans aldım.
Çoğu kişi hazır sistem satın alıyor, onda da lisans gömülü geliyor.
Örnek vermek gerekirse kişi bilgisayar alırken 7000 TL olan bilgisayarın aslında 6000 TL olup, 1000 TL Windows 10 lisans ücreti verdiğini bilmemesi bile belli ediyor ne derece teknolojinin gerisinde olduğumuzu
1) Şu anki hali ile garip evet değişebilir ama atıyorum NT 7.0 çıkıp çağda atlattırabilir bilemiyoruz .
2) Vallahi ya CMD'ye bir kod yazıyorsun hop Windows Vista boot ekranı şaka gibi .
Örnek vermek gerekirse kişi bilgisayar alırken 7000 TL olan bilgisayarın aslında 6000 TL olup, 1000 TL Windows 10 lisans ücreti verdiğini bilmemesi kadar teknolojinin ne kadar gerisinde olduğumuz belli
Çünkü Windows 10 artık gelişen teknolojiye yeterli olmuyor bunu kendileri de fark etmiş durumda. Teknoloji gelişiyor tabii ki yeni sürüm çıkacak. Windows 11 bile şu an yeterli değil yakında altyapıyı değiştirirler diye düşünüyorum. Kısaca eskisi gibi 2-3 yılda bir yeni Windows göreceğiz.