Windows 11 nereden çıktı?

• Konuyu başlatan Rx 570
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 6.539
Öyle zaten NT 6.0 artık yetmiyor günümüzde. Mavi ekran hatalarının çoğunda "NT" uygulamalarının sorun çıkardığı açık ve net :)

Hala Windows 11'de bile Regedit sorunları devam ediyorsa diyecek bir şey yok.

Arayüzü iyi yapmak ile kaliteli işletim sistemi olmuyor :) Bak Linux'a. Mis gibi çalışıyor.

Öyle zaten NT 6.0 artık yetmiyor günümüzde. Mavi ekran hatalarının çoğunda "NT" uygulamalarının sorun çıkardığı açık ve net :)
Ben hala isminin New Technology olmasını da komik buluyorum açıkcası. Windows NT ismi artık değişmeli mi sizce de?
Bununda kanıtını Windows 10'un "beta" sürümlerine bakarsanız görürsünüz.
Hiç gerek yok, Windows 11'de de ara sıra gözüküyor o Vista parodisi.

Sanmıyorum ya. Windows 10'u kurup bıraksanız bile kendi kendine çalışmaya devam ediyor. Ki ben de 2 sene boyunca etkinleştirmeden kullandım. Sonrasında lisans aldım.

Çoğu kişi hazır sistem satın alıyor, onda da lisans gömülü geliyor.

Ülkemiz için bu dedikleriniz çok doğru.

Örnek vermek gerekirse kişi bilgisayar alırken 7000 TL olan bilgisayarın aslında 6000 TL olup, 1000 TL Windows 10 lisans ücreti verdiğini bilmemesi bile belli ediyor ne derece teknolojinin gerisinde olduğumuzu :)

Ben hala isminin New Technology olmasını da komik buluyorum açıkçası. Windows NT ismi artık değişmeli mi sizce de?

Hiç gerek yok, Windows 11'de de ara sıra gözüküyor o Vista parodisi.

1) Şu anki hali ile garip evet değişebilir ama atıyorum NT 7.0 çıkıp çağda atlattırabilir bilemiyoruz :D.
2) Vallahi ya CMD'ye bir kod yazıyorsun hop Windows Vista boot ekranı şaka gibi :D.

Örnek vermek gerekirse kişi bilgisayar alırken 7000 TL olan bilgisayarın aslında 6000 TL olup, 1000 TL Windows 10 lisans ücreti verdiğini bilmemesi kadar teknolojinin ne kadar gerisinde olduğumuz belli :)

Windows lisanslı 5 6 bilgisayar ve laptop aldım. Hİç böyle bir şeyle de karşılaşmadım. :D

Bence Windows'a karşı biraz sakin olmakta fayda var. :)

Windows lisanslı 5 6 bilgisayar ve laptop aldım. Hiç böyle bir şeyle de karşılaşmadım. :D

Bence Windows'a karşı biraz sakin olmakta fayda var. :)

Biraz fazla gittim sanırım :)

Doğrusu Visual Studio 2019 ve Adobe yazılımları Linux üzerinde çalışsa ve oyun oynamasam Windows kullanmam.

Çünkü Windows 10 artık gelişen teknolojiye yeterli olmuyor bunu kendileri de fark etmiş durumda. Teknoloji gelişiyor tabii ki yeni sürüm çıkacak. Windows 11 bile şu an yeterli değil yakında altyapıyı değiştirirler diye düşünüyorum. Kısaca eskisi gibi 2-3 yılda bir yeni Windows göreceğiz.
Tükürdüğünü yaladı malum firma. Yenilikleri 10 ismiyle yapamıyor mu? Öyle dediler ya zamanında ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı