RAM'in yetersiz.
RAM yetersiz değil açar ama çok bbişi bekleme ben 2 GB RAM ile Windows 10 bir de Windows 11 karşılaştırdım 11 daha iyi performans verdi.
RAM'in yetersiz.
Link zaten atılmış. Aynı linki tekrar mı atayım? Microsoft'a göre minimum 4 GB RAM gereklidir. Ayrıca ben çalışmaz demedim yetersiz dedim.Aynen öyle.
Mesaj yazmak için yazmayın adam link istemiş sistemim yeter mi dememiş ayrıca 3GB RAM'de bal gibi de çalışıyor Windows 10'dan daha hızlı bir şekilde. Bilmeden ezbere konuşanlara sinir oluyorum.
Link zaten atılmış. Aynı linki tekrar mı atayım? Microsoft'a göre minimum 4 GB RAM gereklidir. Ayrıca ben çalışmaz demedim yetersiz dedim.
Önerilen değil minimum RAM miktarı 4 GB'tır. YouTube'da test videoları var.Link atıldıysa boş mesaj yazmayacaksınız link atan kişiye like atıp geçebilirsiniz yani. Yetersiz dediğiniz zaman çalışmaz olarak anlaşılmakta. Ms'nin dediği RAM miktarı önerilen demek yani o sistem gereksinimlerine göre 4 GB RAM altı yetersiz demek yanlıştır.
Önerilen değil minimum RAM miktarı 4 GB'tır. YouTube'da test videoları var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.