Windows 11 tasarım olarak güzel olsa da animasyonlardır falan çok hantal hissettiriyor. Ben Erişilebilirlik kısmından animasyon efektlerini kapattım. Şu an baya hızlı hissettiriyor. Ama Windows 10'daki animasyonlar baya akıcı hissettiriyordu. Tamamen kapatınca değişik bir deneyim oluyor.
Aslında ben yazılımsal sorunlardan dolayı hantal çalıştığını sanmıyorum. Tasarımı fazla kaçırıp hantallaştırmışlar bildiğin. Tepki veriyor ama ekrana geç yansıyor. Animasyon çıkacakta, oynayacakta, gelecekte.
Söylediğiniz gibi sağ tık basıyorum ve ekrana yansımasını bekliyorum. Windows 10'da tak diye geliyordu. Animasyonların düzenlenmesi lazım. Tabletler için falan hoş olabilir de, PC olduğu zaman hız istiyor kullanıcı.
Ama sağ tık sorunu Windows 11'den kaynaklı olsa herkeste olur kimse şikayet etmiyor Windows 11'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz ve hangi marka SSD kullanıyorsunuz kronik sorunlu SSD değildir umarım.
Söylediğiniz gibi sağ tık basıyorum ve ekrana yansımasını bekliyorum. Windows 10'da tak diye geliyordu. Animasyonların düzenlenmesi lazım. Tabletler için falan hoş olabilir de, PC olduğu zaman hız istiyor kullanıcı.
Ama sağ tık sorunu Windows 11'den kaynaklı olsa herkeste olur kimse şikayet etmiyor Windows 11'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz ve hangi marka SSD kullanıyorsunuz kronik sorunlu SSD değildir umarım.