Windows 11 net bir şekilde Windows 10'dan daha yavaş

Windows 11 tasarım olarak güzel olsa da animasyonlardır falan çok hantal hissettiriyor. Ben Erişilebilirlik kısmından animasyon efektlerini kapattım. Şu an baya hızlı hissettiriyor. Ama Windows 10'daki animasyonlar baya akıcı hissettiriyordu. Tamamen kapatınca değişik bir deneyim oluyor.

Windows 11 22H2'ye rağmen hala Windows 10 çok çok çok daha hızlı ve tepkisel. 11'in 10 seviyesine gelebilmesi için temizinden 1 yılı daha var.
Aslında ben yazılımsal sorunlardan dolayı hantal çalıştığını sanmıyorum. Tasarımı fazla kaçırıp hantallaştırmışlar bildiğin. Tepki veriyor ama ekrana geç yansıyor. Animasyon çıkacakta, oynayacakta, gelecekte.

@4K KESİTLER SSD'den değil, sistemden de değil. Tamamen Windows 11'in hantallığı. Sistemden olsa zaten aynı sorunları 10'da da yaşardım...
Söylediğiniz gibi sağ tık basıyorum ve ekrana yansımasını bekliyorum. :D Windows 10'da tak diye geliyordu. Animasyonların düzenlenmesi lazım. Tabletler için falan hoş olabilir de, PC olduğu zaman hız istiyor kullanıcı.

@4K KESİTLER SSD'den değil, sistemden de değil. Tamamen Windows 11'in hantallığı. Sistemden olsa zaten aynı sorunları 10'da da yaşardım...

Ama sağ tık sorunu Windows 11'den kaynaklı olsa herkeste olur kimse şikayet etmiyor Windows 11'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz ve hangi marka SSD kullanıyorsunuz kronik sorunlu SSD değildir umarım.

Söylediğiniz gibi sağ tık basıyorum ve ekrana yansımasını bekliyorum. :D Windows 10'da tak diye geliyordu. Animasyonların düzenlenmesi lazım. Tabletler için falan hoş olabilir de, PC olduğu zaman hız istiyor kullanıcı.

Çok garip dandik marka olan Turbox SSD kullanıyorum hiç öyle sorun olmadı Windows 11 sürümünüz nedir?

Ama sağ tık sorunu Windows 11'den kaynaklı olsa herkeste olur kimse şikayet etmiyor Windows 11'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz ve hangi marka SSD kullanıyorsunuz kronik sorunlu SSD değildir umarım.
Ben de ediyorum ve çoğu kişi ediyor. Animasyonları hantal, sağ tık yaptığın an anında gelmiyor. Çok yavaş.

Çok garip dandik marka olan Turbox SSD kullanıyorum hiç öyle sorun olmadı Windows 11 sürümünüz nedir?
Söylediğim gibi SSD ile alakası yok. Windows 11'in hantal animasyonları ile alakalı tamamen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı