Windows 11 nihai sürümde arayüz tamamen değişiyor

Eki Görüntüle 1081548

Arayüzden ziyade buna bir çözüm getirileceğini umuyorum. TPM desteğim yok, şu zamana kadar sorun olmadı da bundan sonra neden sorun olacak? TPM ile ilgili olayı gerçekten anlayamadım.
Az önce bendede aynısını verdi. Normal şartlar altında sistemim yetiyor. TPM 2.0 galiba cidden zorunlu olacak.

Az önce bendede aynısını verdi. Normal şartlar altında sistemim yetiyor. TPM 2.0 galiba cidden zorunlu olacak.
Öyle görünüyor. Yanlış hatırlamıyorsam @Recep Baltaş bir konuda, nihai sürümde bunun zorunluluk olarak kalmayabileceğini, kaldırılma ihtimali olduğunu belirtmişti. Umarım haklı çıkar. Sistemimi görece yeni dizmiş durumda iken, kalkıp üstüne yeni Windows'u kullanacağım diye tekrar donanım alamam. Bir şekilde TPM olayını halledeceklerini umuyorum. Ona bağlı özellikler devre dışı kalır vs. ama bir şekilde eski sistemlere de gelmesi gerek. Yoksa Windows 8 gibi bir kaderi paylaşır, kullanım yüzdelerinde geride kalır diye düşünüyorum.

"Microsoft is also requiring UEFI, Secure Boot, and TPM 2.0 support for Windows 11. If your PC doesn't have any of these, Microsoft doesn't guarantee that Windows 11 will run correctly."

Şöyle bir metin buldum bu arada, çalıştırmaz demiyor da, stabil çalışacağını garanti etmez diyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne yapacaklar.

"Secure Boot" diyor. Linux dağıtımları ile Windows'u Dual Boot yapan kişiler için pek iyi olmadı.

Ayarlar kısmı öyle olacak ve Denetim Masası tamamen kalkacaksa ben bayağı hypelandım

Denetim Masası kalkmayabilir çünkü sızan sürümde denetim menüsü hala daha duruyor.

Belki sonradan kalkabilir ama bence kalkmamalı hala işlevsel çünkü (bana göre ayarlar hala daha karışık bunu düzeltirlerse o zaman güzel bir şey ortaya çıkar.

Beğenmediniz mi hocam? Merak ettim neden beğenmediğinizi.
Hiç sevmedim maalesef. Teknik altyapıda Windows 10 ile arasında uyumluluk katmanı hariç hiçbir değişiklik yok. Tema giydirilmiş sürüm işte.

Belki de bende bu etkiyi bırakan şey çok fazla gazlanma da olabilir. Çıkıp çıkıp dediler en fazla heyecanla beklediğimiz Windows diye, en fazla heyecanla bekledikleri Windows 11'in her yerinde Windows 10 yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…