Hocam galiba 2022 sonları gibi çıkar gibi geliyor bana.Yok hocam çıksın da, 2022'nin sonları gibi çıkmasın.
Hocam galiba 2022 sonları gibi çıkar gibi geliyor bana.Yok hocam çıksın da, 2022'nin sonları gibi çıkmasın.
Az önce bendede aynısını verdi. Normal şartlar altında sistemim yetiyor. TPM 2.0 galiba cidden zorunlu olacak.Eki Görüntüle 1081548
Arayüzden ziyade buna bir çözüm getirileceğini umuyorum. TPM desteğim yok, şu zamana kadar sorun olmadı da bundan sonra neden sorun olacak? TPM ile ilgili olayı gerçekten anlayamadım.
Öyle görünüyor. Yanlış hatırlamıyorsam @Recep Baltaş bir konuda, nihai sürümde bunun zorunluluk olarak kalmayabileceğini, kaldırılma ihtimali olduğunu belirtmişti. Umarım haklı çıkar. Sistemimi görece yeni dizmiş durumda iken, kalkıp üstüne yeni Windows'u kullanacağım diye tekrar donanım alamam. Bir şekilde TPM olayını halledeceklerini umuyorum. Ona bağlı özellikler devre dışı kalır vs. ama bir şekilde eski sistemlere de gelmesi gerek. Yoksa Windows 8 gibi bir kaderi paylaşır, kullanım yüzdelerinde geride kalır diye düşünüyorum.Az önce bendede aynısını verdi. Normal şartlar altında sistemim yetiyor. TPM 2.0 galiba cidden zorunlu olacak.
"Secure Boot" diyor. Linux dağıtımları ile Windows'u Dual Boot yapan kişiler için pek iyi olmadı.Öyle görünüyor. Yanlış hatırlamıyorsam @Recep Baltaş bir konuda, nihai sürümde bunun zorunluluk olarak kalmayabileceğini, kaldırılma ihtimali olduğunu belirtmişti. Umarım haklı çıkar. Sistemimi görece yeni dizmiş durumda iken, kalkıp üstüne yeni Windows'u kullanacağım diye tekrar donanım alamam. Bir şekilde TPM olayını halledeceklerini umuyorum. Ona bağlı özellikler devre dışı kalır vs. ama bir şekilde eski sistemlere de gelmesi gerek. Yoksa Windows 8 gibi bir kaderi paylaşır, kullanım yüzdelerinde geride kalır diye düşünüyorum.
"Microsoft is also requiring UEFI, Secure Boot, and TPM 2.0 support for Windows 11. If your PC doesn't have any of these, Microsoft doesn't guarantee that Windows 11 will run correctly."
Şöyle bir metin buldum bu arada, çalıştırmaz demiyor da, stabil çalışacağını garanti etmez diyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne yapacaklar.
Ayarlar kısmı öyle olacak ve Denetim Masası tamamen kalkacaksa ben bayağı hypelandım![]()
Tam sürüm ne zaman çıkacak?
Beğenmediniz mi hocam? Merak ettim neden beğenmediğinizi.Allah'ım gözlerim kanıyor.
Hiç sevmedim maalesef. Teknik altyapıda Windows 10 ile arasında uyumluluk katmanı hariç hiçbir değişiklik yok. Tema giydirilmiş sürüm işte.Beğenmediniz mi hocam? Merak ettim neden beğenmediğinizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.