jiqLavac Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 18 6 Eylül 2023 #1 Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım?
Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım?
Anatolian22 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Sağlam lisans vardı bir ara duruyorsa oraya bir bak.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #3 Saglamlisans. Ben aldim, aylardir calisiyor.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 6 Eylül 2023 #4 jiqLavac dedi: Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. programi ile legal bir sekilde (etkinlestirmek icin CIhazinin HWID`sini Microsoft`un resmi sunucularina kaydediyor.) retail key alabilirsin. 2. yontem olarak ayni gelistiricinin yaptigi irm https://massgrave.dev/get | iex su komutu girerek Windowsu etkinlestirebilirsin.
jiqLavac dedi: Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. programi ile legal bir sekilde (etkinlestirmek icin CIhazinin HWID`sini Microsoft`un resmi sunucularina kaydediyor.) retail key alabilirsin. 2. yontem olarak ayni gelistiricinin yaptigi irm https://massgrave.dev/get | iex su komutu girerek Windowsu etkinlestirebilirsin.
Ogulcqnn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 jiqLavac dedi: Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisans güvenilir
jiqLavac dedi: Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisans güvenilir
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 jiqLavac dedi: Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisans 1 aydır sorun çıkartmadı.
jiqLavac dedi: Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisans 1 aydır sorun çıkartmadı.
DarkNestAmaBanlanan Attopat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #7 GumrukMemuru dedi: GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. programi ile legal bir sekilde (etkinlestirmek icin cıhazinin HWID'sini Microsoft'un resmi sunucularina kaydediyor.) Retail key alabilirsin. 2. yontem olarak ayni gelistiricinin yaptigi irm https://massgrave.dev/get | iex su komutu girerek Windows'u etkinlestirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ksm adam lisans nereden alınır diyor nasıl bedava alabilirim demiyor ki.
GumrukMemuru dedi: GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. programi ile legal bir sekilde (etkinlestirmek icin cıhazinin HWID'sini Microsoft'un resmi sunucularina kaydediyor.) Retail key alabilirsin. 2. yontem olarak ayni gelistiricinin yaptigi irm https://massgrave.dev/get | iex su komutu girerek Windows'u etkinlestirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ksm adam lisans nereden alınır diyor nasıl bedava alabilirim demiyor ki.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 6 Eylül 2023 #8 DarkNestAmaBanlanan dedi: Hocam bu ksm adam lisans nereden alınır diyor nasıl bedava alabilirim demiyor ki. Genişletmek için tıkla... Hayir bu ksm (kms demek istedin galiba) degil. Hem bedavaya yapabilecegi seyi neden para vererek yapsin?
DarkNestAmaBanlanan dedi: Hocam bu ksm adam lisans nereden alınır diyor nasıl bedava alabilirim demiyor ki. Genişletmek için tıkla... Hayir bu ksm (kms demek istedin galiba) degil. Hem bedavaya yapabilecegi seyi neden para vererek yapsin?
DarkNestAmaBanlanan Attopat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #9 GumrukMemuru dedi: Hayir bu ksm (KMS demek istedin galiba) degil. Hem bedavaya yapabilecegi seyi neden para vererek yapsin? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ama tehlikeli bu şeyler bende de 5000 TL'lik lisansı var cracke destek yok hocam bu crack e girmezmi.
GumrukMemuru dedi: Hayir bu ksm (KMS demek istedin galiba) degil. Hem bedavaya yapabilecegi seyi neden para vererek yapsin? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ama tehlikeli bu şeyler bende de 5000 TL'lik lisansı var cracke destek yok hocam bu crack e girmezmi.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 6 Eylül 2023 #10 DarkNestAmaBanlanan dedi: Pardon hocam ama tehlikeli bu şeyler bende de 5000 TL'lik lisansı var cracke destek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft`un sunucularina baglanarak yapiyor diyorum. Hala tehlikeli diyorsun. Seni iyi tokatlamislar bu arada. Gecmis olsun.
DarkNestAmaBanlanan dedi: Pardon hocam ama tehlikeli bu şeyler bende de 5000 TL'lik lisansı var cracke destek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Microsoft`un sunucularina baglanarak yapiyor diyorum. Hala tehlikeli diyorsun. Seni iyi tokatlamislar bu arada. Gecmis olsun.