GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. programi ile legal bir sekilde (etkinlestirmek icin CIhazinin HWID`sini Microsoft`un resmi sunucularina kaydediyor.) retail key alabilirsin.Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım?
Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım?
Sağlamlisans 1 aydır sorun çıkartmadı.Yeni bir laptop aldım ve Windows 11'i deneme sürümü olarak kurdum. Etkinleştirme için keyi güvenilir ve ucuz şekilde nereden almalıyım?
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. programi ile legal bir sekilde (etkinlestirmek icin cıhazinin HWID'sini Microsoft'un resmi sunucularina kaydediyor.) Retail key alabilirsin.
2. yontem olarak ayni gelistiricinin yaptigi irm https://massgrave.dev/get | iex su komutu girerek Windows'u etkinlestirebilirsin.
Hayir bu ksm (kms demek istedin galiba) degil. Hem bedavaya yapabilecegi seyi neden para vererek yapsin?Hocam bu ksm adam lisans nereden alınır diyor nasıl bedava alabilirim demiyor ki.
Hayir bu ksm (KMS demek istedin galiba) degil. Hem bedavaya yapabilecegi seyi neden para vererek yapsin?
Microsoft`un sunucularina baglanarak yapiyor diyorum. Hala tehlikeli diyorsun. Seni iyi tokatlamislar bu arada. Gecmis olsun.Pardon hocam ama tehlikeli bu şeyler bende de 5000 TL'lik lisansı var cracke destek yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.