MENEMENCİ KEDY Decapat Kek günü Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Windows 11 işletim sisteminde "Windows repair tool" ile repairs menüsünden her şeyi güvenli modda repairleyince ekran siyah oldu. Regedit'te explorer.exe olayında menüleri kullanamıyorum. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Windows 11 işletim sisteminde "Windows repair tool" ile repairs menüsünden her şeyi güvenli modda repairleyince ekran siyah oldu. Regedit'te explorer.exe olayında menüleri kullanamıyorum. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 Hocam bu sistemsel sorun. Önemli veri yoksa temiz kurulum yapman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS MENEMENCİ KEDY Decapat Kek günü Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 AloneDark34 dedi: Hocam bu sistemsel sorun. Önemli veri yoksa temiz kurulum yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Başka bir yöntemi yok mu? Artı 0 Eksi
AloneDark34 dedi: Hocam bu sistemsel sorun. Önemli veri yoksa temiz kurulum yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Başka bir yöntemi yok mu?
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 MENEMENCİ KEDY dedi: Anlıyorum. Başka bir yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Çözüm olarak şaretlersen sevinirim başka arkadaşlarda görebilir bu konuyu. Artı 0 Eksi
MENEMENCİ KEDY dedi: Anlıyorum. Başka bir yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Çözüm olarak şaretlersen sevinirim başka arkadaşlarda görebilir bu konuyu.