Çözüm Windows 11 Onedrive Kaldırma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Teşekkürler, sayende bilgisayardaki her şeyi kaybettim.

OneDrive yükle geri gelir. Yeni sistemler artık direkt MS hesabı ile açılarak buluta dosyaları atıyor. Dosyaların OneDrive bulut sunucularında duruyor muhtemelen netten de erişebilirsin MS hesabın ile.

OneDrive yükle geri gelir. Yeni sistemler artık direkt MS hesabı ile açılarak buluta dosyaları atıyor. Dosyaların OneDrive bulut sunucularında duruyor muhtemelen netten de erişebilirsin MS hesabın ile.

Hayır hocam OneDrive en fazla 5GB kaydediyor toplam 60GB dosya kayboldu her şeyi denedim geri getiremedim

Kardeşim kaş yaparken gözü çıkardın tebrik ederim. Bu söylediğin yol ile bilgisayarda ne var ne yok gitti sayende.

Uyuz oluyorum su OneDrive ve Edge'e ya.
İsomodlarken tik olmus artık ilk bunları kaldırıyorum

Merhaba,

Merhaba, ben OneDrive'ı Program Ekle/Kaldırdan kaldırdım ama oyunlarım OneDrive'ın içindeki belgelerime kaydedilmeye devam ediyor ve yeni oyun yüklediğimde de yine aynı yere kaydediyor. Bu işlemi yaparsam OneDrive içindeki oyun kayıtlarım silinir mi? Ya da içindeki kayıtları normal belgelerim klasörüne taşıyıp OneDrive'ı yukarıda verdiğiniz işlemle kaldırsam. Oyunlar ana belgelerim klasörüne kaydedilmeye başlar mı? Umarım anlatabilmişimdir.

Aradan uzun zaman geçmiş umarım cevaplarsınız. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…