Windows 11 orijinal mi?

Fabio

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen haftalarda İstanbul Vatan Bilgisayar da ASUS TUF A15 laptop aldım ve bugün şans eseri fatura bakarken fatura sonunda W11 yazıyor. Yani bu lisansli Windows 11 olduğu anlamına geliyor. Ama ben FreeDOS sanıyordum üst katta laptop kurulum için verdim. Laptop USB falan takıp bir şeyler yaptılar. Orijinal ise neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum. O sırada yanıma başka müşteri geldi. Ona sızın Windows orijinal kurulum kendiniz yapabilirsiniz dediler. Bana bir şey demediler ama.

Dosya Ekleri

• IMG20231214223833.jpg
    IMG20231214223833.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar geçen haftalarda İstanbul Vatan Bilgisayar da ASUS TUF A15 laptop aldım ve bugün şans eseri fatura bakarken fatura sonunda W11 yazıyor. Yani bu lisansli Windows 11 olduğu anlamına geliyor. Ama ben FreeDOS sanıyordum üst katta laptop kurulum için verdim. Laptop USB falan takıp bir şeyler yaptılar. Orijinal ise neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum. O sırada yanıma başka müşteri geldi. Ona sızın Windows orijinal kurulum kendiniz yapabilirsiniz dediler. Bana bir şey demediler ama.
Ayarlara girip sistem bilgisinden ekran görünütüsü atabilir misiniz?

Aynı laptop var orijinal değildir FreeDOS geliyor bu zaten.
Hayır işte fatura da ürün kondu farklı bende sonunda lp030w mesela ve fatura da w11 yazıyor sonunda vatan bilgisayar da internet sitesi de Zaten Windows 11 ile satılıyor direkt o yüzden lisanslı olduğunu düşünüyorum

FreeDOS içinde hiçbir işletim sistemi yok demek.
Orijinal olması için key almanız gerekiyor.

Eki Görüntüle 2053175
Eki Görüntüle 2053176
Aynen bendede bu şekilde etkin görünüyor cmd ile sorgulayınca da etkin görünüyor

Hayır işte fatura da ürün kondu farklı bende sonunda LP030W mesela ve fatura da W11 yazıyor sonunda Vatan Bilgisayar da internet sitesi de zaten Windows 11 ile satılıyor direkt o yüzden lisanslı olduğunu düşünüyorum.

Hocam faturada W11 yazan kısmı SS atma şansınız var mı çünkü ben FreeDOS geliyor diye biliyorum. Bir de ne kadara almıştınıız.

Hayır işte fatura da ürün kondu farklı bende sonunda LP030W mesela ve fatura da W11 yazıyor sonunda Vatan Bilgisayar da internet sitesi de zaten Windows 11 ile satılıyor direkt o yüzden lisanslı olduğunu düşünüyorum.

Aynen bende de bu şekilde etkin görünüyor CMD ile sorgulayınca da etkin görünüyor.

Bende de etkin ama orijinal değil ama güvenli şekilde etkinleştirdik dediğim gibi başka bir yöntemlede olabilir. Fiyatı da Windows 11 mi FreeDOS mu emin olmak için istedim.

Hocam faturada W11 yazan kısmı SS atma şansınız var mı çünkü ben FreeDOS geliyor diye biliyorum. Bir de ne kadara almıştınıız.

Bende de etkin ama orijinal değil ama güvenli şekilde etkinleştirdik dediğim gibi başka bir yöntemlede olabilir. Fiyatı da Windows 11 mi FreeDOS mu emin olmak için istedim.
Ben vatan bilgisayar da 35.999 TL aldım

IMG_20231215_013817.jpg

IMG_20231215_013817.jpg

Cmd komut sistemi bakınca kalıcı olarak etikinlestirildi yazıyor

Son düzenleme:
Hocam bu fiyata tam çok demiştim gerçekten W11 yazıyor şu an orijinal gibi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı