Windows 11 oyun oynarken kilitleniyor

SaviorAngel666

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Sorunuma gelecek olursak Windows 11 kullanmaktayım. Tüm sürücülerim güncel, disk, RAM, işlemci ve PSU testi yaptım; sorun çıkmadı. Oyunda 6 saat vakit geçirdikten sonra Windows arka planda kilitleniyor ve oyunu akıcı bir şekilde oynamaya devam edebiliyorum. CTRL+alt+delete komutları hiçbir şekilde etki etmiyor. Oynadığım oyun New World.

Öncelikle selamlar. Sorunuma gelecek olursak Windows 11 kullanmaktayım. Tüm sürücülerim güncel, disk, RAM, işlemci ve PSU testi yaptım; sorun çıkmadı. Oyunda 6 saat vakit geçirdikten sonra Windows arka planda kilitleniyor ve oyunu akıcı bir şekilde oynamaya devam edebiliyorum. CTRL+alt+delete komutları hiçbir şekilde etki etmiyor. Oynadığım oyun New World.
Olay görüntüleyicisinde neler var?

Klasik Windows 11 sorunları. Kolay gelsin. En kısa zamanda Windows 10'a geri dönmen dileğiyle.

Şu an bilgisayar başında değilim, geçtiğim zaman atarım. Kilitlenme olduğu zamandan önce 1 uyarı mevcuttu, onu atarım. İşin ilginci, kilitlenme oldu diyelim, oyundan çıkmadığım sürece devam edebilmekteydim. Şöyle söylemek gerekirse, örnek olarak Windows saat 5.15 gibi kilitlendi, oyundayken saat 6.15'te, 1 saat sonra bu durumu fark ettim. Yani 1 saattir oyuna devam etmişim.

Klasik Windows 11 sorunları. Kolay gelsin. En kısa zamanda Windows 10'a geri dönmen dileğiyle.

Suçu direkt Windows'a atmak, işin kolayına kaçmak. Bu durumu şu an sadece New World üzerinde yaşıyorum. Bilmiyorum, son 3 gündür sadece New World oyununda yaşadım. Tabii zamanla daha detaylı bilgilendireceğim.

Kod:
Yapılandırılan DNS sunucularının client.catalogservice.amazongames.com sonra ad çözümlemesi zaman aşımına uğradı. İstemci PID 1560.

Kod:
Yapılandırılan DNS sunucularının rr5---sn-nv47znee.googlevideo.com sonra ad çözümlemesi zaman aşımına uğradı. İstemci PID 16372.

Uyarı olarak donmadan 2 dakika önce sadece bunlar mevcut başka gözüken hata falan yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı