V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.403 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Haziran 2021 #11 350070 dedi: Kanki bana Valorant'ta en az 50 FPS arttığını söyledi biri. Biraz abartı buldum ve şok oldum. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum Genişletmek için tıkla... Bunun için işletim sisteminin ve uygulamalarının hiç işlemci ve RAM kullanmaması gerekiyor. Bu da imkansız.
350070 dedi: Kanki bana Valorant'ta en az 50 FPS arttığını söyledi biri. Biraz abartı buldum ve şok oldum. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum Genişletmek için tıkla... Bunun için işletim sisteminin ve uygulamalarının hiç işlemci ve RAM kullanmaması gerekiyor. Bu da imkansız.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #12 350070 dedi: Kanki bana Valorant'ta en az 50 FPS arttığını söyledi biri. Biraz abartı buldum ve şok oldum. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum Genişletmek için tıkla... İmkanı yok, resmi sürüm çıkmadan da oyunlarda belirgin bir fark beklemeyin. Hatta resmi ilk sürüm bile oyunlar için sağlıklı olmayabilir, bekleyip testleri inceledikten sonra karar vermek daha mantıklı geliyor bana.
350070 dedi: Kanki bana Valorant'ta en az 50 FPS arttığını söyledi biri. Biraz abartı buldum ve şok oldum. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum Genişletmek için tıkla... İmkanı yok, resmi sürüm çıkmadan da oyunlarda belirgin bir fark beklemeyin. Hatta resmi ilk sürüm bile oyunlar için sağlıklı olmayabilir, bekleyip testleri inceledikten sonra karar vermek daha mantıklı geliyor bana.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 18 Haziran 2021 #13 Herixa dedi: Abartmış. Genişletmek için tıkla... İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Herixa dedi: Abartmış. Genişletmek için tıkla... İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 18 Haziran 2021 #14 350070 dedi: İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben olacağını sanmıyorum, imkansız gibi. Eğer olursa iyi olur tabii
350070 dedi: İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben olacağını sanmıyorum, imkansız gibi. Eğer olursa iyi olur tabii
semihhyylmz Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 82 Makaleler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2021 #15 350070 dedi: İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum lakin Windows 11'in Windows10'dan daha az işlemci ve RAM kullandığını okumuştum.
350070 dedi: İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum lakin Windows 11'in Windows10'dan daha az işlemci ve RAM kullandığını okumuştum.
G GBarisciL Hectopat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 110 18 Haziran 2021 #16 350070 dedi: İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda fazla artış var eğer gerçek ise direk geçip denerim
350070 dedi: İşte şu videoda sanki kanıtlar gibi duruyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda fazla artış var eğer gerçek ise direk geçip denerim
ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 1 Temmuz 2021 #17 şahsen ben 11 de daha az fps alıyorum ara sırada drop giriyor sızanı indirmedim insiderla yaptım umarım güncellemelerle düzeltirler
şahsen ben 11 de daha az fps alıyorum ara sırada drop giriyor sızanı indirmedim insiderla yaptım umarım güncellemelerle düzeltirler
C Can1975 Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 221 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #18 semihhyylmz dedi: Bir forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum lakin Windows 11'in Windows10'dan daha az işlemci ve RAM kullandığını okumuştum. Genişletmek için tıkla... CPU konusunda evet biraz düşüş var ama RAM konusunda pek bişey söyleyemem. (Bloatware'ların hepsini silemedim o yüzden karşılaştıramadım)
semihhyylmz dedi: Bir forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum lakin Windows 11'in Windows10'dan daha az işlemci ve RAM kullandığını okumuştum. Genişletmek için tıkla... CPU konusunda evet biraz düşüş var ama RAM konusunda pek bişey söyleyemem. (Bloatware'ların hepsini silemedim o yüzden karşılaştıramadım)
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Temmuz 2021 #19 Can1975 dedi: CPU konusunda evet biraz düşüş var ama RAM konusunda pek bişey söyleyemem. (Bloatware'ların hepsini silemedim o yüzden karşılaştıramadım) Genişletmek için tıkla... Ben de bir kaç önceden Windows 10'da sildiğim bazı hizmetleri, Windows 11 betada sileyim dedim. Lakin başlat menüsü çalışmadı.
Can1975 dedi: CPU konusunda evet biraz düşüş var ama RAM konusunda pek bişey söyleyemem. (Bloatware'ların hepsini silemedim o yüzden karşılaştıramadım) Genişletmek için tıkla... Ben de bir kaç önceden Windows 10'da sildiğim bazı hizmetleri, Windows 11 betada sileyim dedim. Lakin başlat menüsü çalışmadı.
4 458447 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 659 Makaleler 1 2 Temmuz 2021 #20 Fazla fark olacağını sanmıyorum maksimum 3-4 FPS artar.