Windows 11 Paint Uygulaması Güncellendi

Google'u symazsak diğer kuruluşlar Microsoft kadar değil.

Bunlar da maddi destek veriyor.
Intel ve AMD gibi firmalar da cihazlarının sürücüleri konusunda destek veriyorlar.

Bu kadar firma ve geliştiriciyi Microsoft ile karşılaştırmak saçmalık.

@okaykaya
Hantallığına hantallık katması falan demişsiniz ama Windows yeni bir çekirdeğe geçerse şu an çalışan programlar çalışmayacak bunlarla uğraşılacak vs.

Windows 10'da çalışması için bir çözüm buldum! En kısa zamanda rehber yayınlayacağım.

Windows 11 geçiş işletim sisteminden başka bir şey değil. Zaten güncelleme olacaktı. Windows 12 söylentileri çıktı zaten. Makyajlı işletim sistemi mi olur.

Vay be!!!
Linux'ta ne cevherler varmış. İşte bu yüzden Linux.
@okaykaya
Hantallığına hantallık katması falan demişsiniz ama Windows yeni bir çekirdeğe geçerse şu an çalışan programlar çalışmayacak bunlarla uğraşılacak vs.
Ara katman kullanırlar. Ya da Wine benzeri bir öykünücü geliştirip Win32 programları çalıştırabilirler.

Son düzenleme:
Vay be!!!
Linux'ta ne cevherler varmış. İşte bu yüzden Linux.

Ara katman kullanırlar. Ya da Wine benzeri bir öykünücü geliştirip Win32 programları çalıştırabilirler.
Açıkçası Microsoft'un yeni bir çekirdeğe geçeceğini sanmıyorum. Win32'yi geliştirip adını Win64 yaparsın oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…