Çözüldü Windows 11 Pano çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KaraKedi DUBLAJ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şöyle bir video izledim Yusuf abimizden. Ne yazık ki videodakileri uyguladıktan sonra benim panom sorun yaşadı ve artık bırakın açılmayı elimle ayar bile yapamıyorum hatta internette bu sorunu yaşayanı da görmedim.

Ekran görüntüsü 2024-08-20 001840.png

Şu şekilde gözüküyor, Win + V yaptığımda hiçbir şey olmuyor ve herhangi bir ayarı değiştiremiyorum. Orada yazan ayarları yapmayı bilmiyorum ve internette araştırdığımda bir cevap bulamadım. Evet sürücülerim güncel ve sistemim iyi.

Çözüm
Evet konum da kapalı.
Eki Görüntüle 2291908
Ama benim için sadece pano önemli, kullanmaya baya alışmıştım.
Heh o zaman regedit'i deniyelim şimdi öncelikle kayıt defterindeki bütün Policies'leri silmen lazım (Windows geri oluşturur) peki bunun ne gibi sonuçları olur? Muhtemelen kullandığın bazı programlar bilgisayar başlatıldığında otomatik olarak başlamayabilir ama biraz zor ihtimal sonuçta Policies programların bilgileri silinmez.

şu komutları Powershell'e yönetici izniyle girmen lazım

reg delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKCU\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f
reg delete "HKCU\Software\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f
reg delete "HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f
reg delete "HKLM\Software\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f
reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f

Bunları girip bilgisayarı yeniden başlat sonra kontrol et
Şöyle bir video izledim Yusuf abimizden. Ne yazık ki videodakileri uyguladıktan sonra benim panom sorun yaşadı ve artık bırakın açılmayı elimle ayar bile yapamıyorum hatta internette bu sorunu yaşayanı da görmedim.

Eki Görüntüle 2291196

Şu şekilde gözüküyor, Win + V yaptığımda hiçbir şey olmuyor ve herhangi bir ayarı değiştiremiyorum. Orada yazan ayarları yapmayı bilmiyorum ve internette araştırdığımda bir cevap bulamadım. Evet sürücülerim güncel ve sistemim iyi.
Windowsunuz etkin mi?

Windowsunuz etkin mi?
Ayarı yapmadan önce öyle sorun yokmuş. Ayarı yaptıktan sonra öyle sorun olmuş.

Eki Görüntüle 2291196

Bazen debloat yapınca sorunlar çıkabiliyor hocam. Sistem geri yüklemesi oluşturdunuz mu?

Bazen debloat yapınca sorunlar çıkabiliyor hocam. Sistem geri yüklemesi oluşturdunuz mu?
Kusura bakmayın orayı görmemişim.

Eki Görüntüle 2291196

Hali hazırda sistem geri yükleme noktası var mı?
Yoksa:
SFC ve DISM otomasyonu yaptınız mı?
Windows'un kendi sorun gidericilerini denediniz mi?

Aramaya "Gelişmiş Sistem Ayarlarını Görüntüle" yaz oradan "Bilgisayar Adı" kısmında "Ağ Kimliği" butonu aktif mi?
Hayır hocam aktif değil maalesef.
Kusura bakmayın orayı görmemişim.

Hali hazırda sistem geri yükleme noktası var mı?
Yoksa:
SFC ve DISM otomasyonu yaptınız mı?
Windows'un kendi sorun gidericilerini denediniz mi?
Sorun gidericiler işime yaramadı. Sistem geri yükleme noktası yapmadım muhtemelen yoktur. SFC VE DISM hakkında bilgi sahibi değilim.

Hayır hocam nasıl yapmam gerekiyor? Veya yapınca kayıplarım olabilir mi?

Eskiden de Home kullanıyordum çalışıyordu? Neden şuan Home benim için sıkıntı?
Çünkü adı üstünde Home senin bu Windows sürümüyle bir organizasyona bağlı olamaman gerekir şuan işletim sistemi kendi içinde çelişiyor :D sen bu videodan neyi yaptın ki?

Pro olsaydı çözümü kolay ama Home kullandığın için sorunun nereden kaynaklandığını tespit etmek zorundasın bu da bir sürü şeyi kurcalamanı isteyeceğim anlamına geliyor regedit yada ayarlar falan

Son düzenleme:
Çünkü adı üstünde Home senin bu Windows sürümüyle bir organizasyona bağlı olamaman gerekir şuan işletim sistemi kendi içinde çelişiyor :D sen bu videodan neyi yaptın ki?

Pro olsaydı çözümü kolay ama Home kullandığın için sorunun nereden kaynaklandığını tespit etmek zorundasın bu da bir sürü şeyi kurcalamanı isteyeceğim anlamına geliyor regedit yada ayarlar falan
Eskiden de Home kullanıyordum çalışıyordu? Neden şuan Home benim için sıkıntı?
Hocam eğer sorun Kayıt defterini ve Hizmetleri orjinal haline çevirerek düzelicekse şunlar işinize yarayabilir: Wise Registry Cleaner ve https://www.majorgeeks.com/files/details/tweaking_com_set_windows_services_to_default_startup.html

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı