Windows 11 parola girilmiyor

Hasretli

Decapat
Daha fazla  
Şu an telefondan yazdığımdan dolayı SS atamıyorum bir önceki konuda Valorant ile ilgili bir sorun vardı onunla ilgilenirken Windows 11'i yeniden başlattım ve parola girme yerinde parola giremiyorum ve bana:

"Bir sorun oluştuğundan pın'iniz kullanılamıyor. Pın'iniz tekrar ayarlamak için tıklayın." diyor.

Pin'imi ayarlaya tıklıyorum bir şey olmuyor. İlla format mı atacağım yoksa çözümü var mı dosyalar gitmese iyi olurdu

Son düzenleme:

USB'ye portable Linux kurup dosyaları alabilirsiniz. Veya 2 tane Windows kursanızda olur gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu dene.

Sonda oturum açma seçeneklerinde adamın tıkladığı anahtar sekmesi yerine Windows 11 de başka simge var neyse oraya parola mı giriyorum hatalı diyor.

Sonda oturum açma seçeneklerinde adamın tıkladığı anahtar sekmesi yerine Windows 11 de başka simge var neyse oraya parola mı giriyorum hatalı diyor.

Parolanı değiştir o zaman istersen.

Anladım bilgim yok başka.

Anladım teşekkür ederim sağlık olsun. Peki bir şey soracağım ben hem M.2 SSD hem hard disk kullanıyorum. Format atmadan hard disk çıkarsam Windows'u kurduktan sonra taksam hard diskimdeki dosyalar kalır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…