Windows 11 parola istiyor

aliemir21

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC:ryzen5 2600,asus b450mk,16gb ram 3200mhz,gtx 1660 super,550w psu,480 gb sata ssd
Telefon:İphone 8
RAM
16 ddr5
SSD veya HDD modeli
Ssd
İşlemci
İ5 1235u
İyi günler arkadaşlar bugün FreeDOS bir laptop aldım Acer Aspire Lite 16 fakat kurulum yaparken birkaç yerde hata yaptım sanırım Windows key girdim sonra yanlışlıkla internetim yok seçeneğine tıkladım sonra Windows açıldı fakat parola istiyor ama parola yeri açılmıyor BIOS'a da normalde F2+del ile girmiştim ona da giremiyorum nedense. tekrar nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum?

Dosya Ekleri

• IMG_3126.jpeg
    IMG_3126.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar bugün FreeDOS bir laptop aldım Acer Aspire Lite 16 fakat kurulum yaparken birkaç yerde hata yaptım sanırım Windows key girdim sonra yanlışlıkla internetim yok seçeneğine tıkladım sonra Windows açıldı fakat parola istiyor ama parola yeri açılmıyor BIOS'a da normalde F2+del ile girmiştim ona da giremiyorum nedense. Tekrar nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum?

Şifre yazmadan Enter'a basın.

İyi günler arkadaşlar bugün FreeDOS bir laptop aldım Acer Aspire Lite 16 fakat kurulum yaparken birkaç yerde hata yaptım sanırım Windows key girdim sonra yanlışlıkla internetim yok seçeneğine tıkladım sonra Windows açıldı fakat parola istiyor ama parola yeri açılmıyor BIOS'a da normalde F2+del ile girmiştim ona da giremiyorum nedense. Tekrar nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum?

Hocam PC'yi kapat kurulum USB'sini tak. PC'yi aç sonra F12 tuşunu spamla. Yani Windows kurulum ekranı gelene kadar F12 tuşuna elinle bas-çek yap. Format at.

Hocam kurulum usbniz yoksa ve evde başka PC yoksa internet cafeye gidip Rufus ile yazdırabilirsin.

Wi-Fi ile bağlanamazsınız Ethernet kablosunu takın otomatikman Windows bağlı olduğunuzu anlayıp işleme devam edecektir.
Wi-Fi ile bağlanamazsınız Ethernet kablosunu takın otomatikman Windows bağlı olduğunuzu anlayıp işleme devam edecektir.
Yok olmuyor

Hocam PC'yi kapat kurulum USB'sini tak. PC'yi aç sonra F12 tuşunu spamla. Yani Windows kurulum ekranı gelene kadar F12 tuşuna elinle bas-çek yap. Format at.

Hocam kurulum usbniz yoksa ve evde başka PC yoksa internet cafeye gidip Rufus ile yazdırabilirsin.
Aynı işlemleri tekrar mı yapayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı