Öncelikle merhaba, bir konu danışmak istiyorum sizlere;
Bilgisayara Windows 11 kurmuştum kurulumda "Windows disk 0 bölüm 0'a kurulamaz daha fazla bilgi için tıklayınız" hatasını aldıktan sonra çözüm araştırmalarına başladım. Shift+F10 tuşlarıyla CMD açıp yeni aldığım SSD sürücüden 7000 Mib'lik bir alan bölüp biçimlendirip, harf atayıp kurulum yapmaya çalıştığım USB stickteki verileri xcopy komutu ile o 7GB'lık bölüme yazdırıp oradan kurulum yapmam söylendi. Denileni yaptım ve kurulumu tamamladım her açılışta "Windows 11 mi yoksa Windows setup mı?" diye sorduğundan o oluşturduğum bölümü silmek istedim. Kurulum işlemini 2 kere tamamladım, bölümü 2 kurulumda da sildim ve büyük ihtimal bootmgrden kaynaklanıyor. Sildikten sonra boot etmeyi denediğimde siyah ekran ve öncelikten dolayı yanıt alamayınca makine beni bir sonraki disk olan CD/ROM'dan boot etme yoluna götürüyor. Artık 1 kuruluma daha dayanamayacağım Windows dosyaları duruyor çalışabilecek halde ama size soruyorum bir öneriniz var mıdır? Bootmgr rescue falan etmeye mi uğraşmalıyım ya da grup falan kurup halletmeli miyim?