Çözüldü Windows 11 pil simgesi yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mirza2525

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtım, parola girme yerinde sağ altta boş pil simgesi ve üzerinde de çarpı vardı. Parolayı girdikten sonra da komple yok oldu görev çubuğunda. İnternetteki bütün yöntemleri denedim. Hiçbiri işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-10 161324.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-10 161324.png
    16 KB · Görüntüleme: 202
  • Ekran görüntüsü 2023-12-10 161420.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-10 161420.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 211
Çözüm
Kendi arkadan vidasını sökerek pilini çıkarabildiğiniz laptopumda denedim. Aygıt yöneticisinde pil yok oluyor ve pil simgesi gidiyor.

Bendeki cihazda da aksine pil yok şeklinde uyarı geliyordu. Galiba cihazdan cihaza değişen durum.

O zaman bir de kapağı açıp pilin bağlantıları çıkarıp takmayı deneyin.
Bilgisayarı açtım, parola girme yerinde sağ altta boş pil simgesi ve üzerinde de çarpı vardı. Parolayı girdikten sonra da komple yok oldu görev çubuğunda. İnternetteki bütün yöntemleri denedim. Hiçbiri işe yaramadı.
Batarya ölmüş hocam sanırsam.

Görev çubuğu ayarlarından pil göstergesi kapanmış olabilir. Ayarları kontrol edin.
Sistem tepsisi simgelerinde pil ile ilgili seçenek bile yok o da yok olmuş durumda. Kontrol etmiştim onu.

Batarya ölmüş hocam sanırsam.
1 yıl bile olmadı bilgisayarı alalı.

Pil çalışıyor muydu? Pili yerinden sökmeniz lazım onun ordan gitmesi için. Yada aygıt yöneticisinden pili silmeniz lazım.
Evet çalışıyordu, bir sıkıntı yoktu.

Pili sökse bile pil olmadığı için simge üstünde çarpı işareti olur. Aklıma sadece sürücünün silinmiş olduğu geliyor.

Windows Update'de herhangi bir güncelleme görünüyor mu?
Kontrol ettim onu da, güncelleme yok.

Pili sökse bile pil olmadığı için simge üstünde çarpı işareti olur. Aklıma sadece sürücünün silinmiş olduğu geliyor.

Windows Update'de herhangi bir güncelleme görünüyor mu?
Kendi arkadan vidasını sökerek pilini çıkarabildiğiniz laptobumda denedim. Aygıt yöneticisinde pil yok oluyor ve pil simgesi gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı