FVuarr
Decapat
Daha fazla
- RAM
- RAM GOODRAM IR-XR3200D464L16SA/8G x2
- SSD veya HDD modeli
- MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD
- Ekran kartı
- MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC 4GB GDDR6 64 B
- Anakart
- MSI PRO H410M-B 2933MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HD
- İşlemci
- Intel Core i3 10105F 3.70GHz 6MB Önbellek 4 Çekird
Merhaba, BIOS'u güncelledim ve Windows 11 giriş arayüzüne geldim. Burada şu hatayı aldım.
"Bu cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pın'iniz artık kullanılamıyor. Pın'inizi tekrar ayarlamak için tıklayın."
Tıkladım efendim ve bir panel açıldı. Panelde internete bağlanılamıyor hatası veriyor ama internete bağlıyım ve şu an bu konuyu internet sayesinde açıyorum. Ne olur yardımcı olun ben şimdi ne yapacağım. İyi sosyaller.
Ek bilgi: Christitustech in winutil propgramı ile Microsoft uygulamalarını silmiştim ve Microsoft ile alakalı tüm arka plan işlemlerini kısıtlamıştım.
Ooshutup'ın önerilen ayarlarını uygulamıştım.
Ve simplewall ile de arka plandaki bazı Microsoft bağlantılarını engellemiştim.
"Bu cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pın'iniz artık kullanılamıyor. Pın'inizi tekrar ayarlamak için tıklayın."
Tıkladım efendim ve bir panel açıldı. Panelde internete bağlanılamıyor hatası veriyor ama internete bağlıyım ve şu an bu konuyu internet sayesinde açıyorum. Ne olur yardımcı olun ben şimdi ne yapacağım. İyi sosyaller.
Ek bilgi: Christitustech in winutil propgramı ile Microsoft uygulamalarını silmiştim ve Microsoft ile alakalı tüm arka plan işlemlerini kısıtlamıştım.
Ooshutup'ın önerilen ayarlarını uygulamıştım.
Ve simplewall ile de arka plandaki bazı Microsoft bağlantılarını engellemiştim.