Çözüldü Windows 11 pın nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Timuçin1

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 kurulumu yaparken pın oluşturmadan kuruluma devam etmiyor. Sonradan kaldırmayı denemek için oturum açma seçeneklerinden pın yerini buldum fakat buton grili olduğu için tıklanılmıyordu resimdeki gibi. Kaldırmanın başka bir yolu var mı?

windows11pin.png

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Windows 11 kurulumu yaparken pın oluşturmadan kuruluma devam etmiyor. Sonradan kaldırmayı denemek için oturum açma seçeneklerinden pın yerini buldum fakat buton grili olduğu için tıklanılmıyordu resimdeki gibi. Kaldırmanın başka bir yolu var mı?

Eki Görüntüle 2354462
Sonradan kaldırmayı bilmiyorum ama eğer format esnasında cihazı internete bağlamazsan pin koymadan kuruluma devam edebilirsin, aklında bulunsun diye söyledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan yapabilirsiniz. Dilerseniz giriş parolasınıda kaldırabilirsiniz ama pın için kısmı halletmeniz yeterli.

Giriş yaparken Windows helloyu ayarlayalım kısmı seçili gelebilir. Onu parola yapmanız gerek. Aksi takdirde tekrar pın kurmanız gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı