Çözüldü Windows 11 Pro güncellemesi "0x80073712" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Melih'in Bilgisayarı benim hesabım değil mi zaten neden kullanıcı adı bulunamadı diyor bunu yazınca.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-03 161724.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-03 161724.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 28
Melih'in bilgisayarı benim hesabım değil mi zaten neden kullanıcı adı bulunamadı diyor bunu yazınca.

"Melihin bilgisayarı" bilgisayarın fiziksel bir ismidir. Örnek veriyorum uzaktan birisi bilgisayarına bağlanmak istediğinde "Melihin bilgisayarı" yazar. Bluetooth ile bir aygıta bağlanmak istediğinde aygıtnın ismi olması gibi bir şey bu. Yani bir hesap ismi değildir.

"Melihin bilgisayarı" bilgisayarın fiziksel bir ismidir. Örnek veriyorum uzaktan birisi bilgisayarına bağlanmak istediğinde "Melihin bilgisayarı" yazar. Bluetooth ile bir aygıta bağlanmak istediğinde aygıtnın ismi olması gibi bir şey bu. Yani bir hesap ismi değildir.
Bluetooth ile bağlanmak istediğimde başka bir isim çıkıyor hocam. Denetim masası kullanıcı hesaplarına girdiğimde bu çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-03 162232.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-03 162232.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 28
Bluetooth ile bağlanmak istediğimde başka bir isim çıkıyor hocam. Denetim Masası kullanıcı hesaplarına girdiğimde bu çıkıyor.

Bunu yazmasının sebebi bilgisayarda bir Microsoft hesabı olmaması yüzünden. Hesap olmayınca bilgisayar adı yazar orada. Anlamadığım bir şekilde Microsoft hesabınızı Windows görmüyor. Windows'u nasıl etkinleştirdiniz?

Bunu yazmasının sebebi bilgisayarda bir Microsoft hesabı olmaması yüzünden. Hesap olmayınca bilgisayar adı yazar orada. Anlamadığım bir şekilde Microsoft hesabınızı Windows görmüyor. Windows'u nasıl etkinleştirdiniz?
Windows kurulumunu kasayı topladığım yer yaptı hocam.

Uygulama videosunu izleyip adımları uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulama videosunu izleyip adımları uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam denedim. Önceden 23H2 güncellemesi yapmaya çalışırken videodaki adımları uyguladıkları sonra bu sefer 24H2 yapmaya başladı. İndirdim sistemi yeniden başlat dedi başlattım güncellemeyi kurdu siyah ekranda kaldı. PC kasasından kapatıp açtım yaptığınız değişiklikler geri alınıyor dedi. 2 tane windows 11 gözüktü açılışta. Yine başarısız oldu diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-03 184403.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-03 184403.png
    29,9 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı