Sağlam Lisans'ta 149 TL, JetLisans tarafında 70 TL Retail. Sağlam Lisans'tan aldım ben ama JetLisans'tan alıp memnun kalan arkadaşlarım var. Sağlam Lisans en güvenli site ve destekleri çok iyi. Bence oradan alın. Ucuza alayım derseniz JetLisans'ı deneyin.Arkadaşlar, Windows 11 Pro için key alabileceğim uygun bir site var mı?
Daha yeni sağlam lisans üzerinden aldım. Direkt geldi.
Lisans yazan zaten Retail. OEM ise anakarta gömülen. Retail başka pclere geçebiliyor ben geçirdim yeni PCme. Pc değiştirmem uzun süre derseniz OEM alın.OEM olanı mı yoksa Retail olan mı lisans olan mı?
Format atarsanız OEM lisansınız gitmez fakat Retail lisansınız gider, O yüzden bence OEM alın.OEM olanı mı yoksa Retail olan mı lisans olan mı?
Format atarsanız OEM lisansınız gitmez fakat Retail lisansınız gider, o yüzden bence OEM alın.
Burada yanlış bilgi var. Retail lisans hesabınıza gömülür ve hesabı girerseniz gitmez. Anahtarı istediğiniz zaman girebilirsiniz ama bence ilk kurulumdan sonra girin ki hesaba tam otursun.Tamam teşekkürler hepinize OEM alacağım peki Windows'u baştan kurunca mı yazmam gerekiyor yoksa şu an baştan kurmadan yazabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.