Windows 11 Pro için key önerisi

Arkadaşlar, Windows 11 Pro için key alabileceğim uygun bir site var mı?

Ben buradan aldım sorun yaşamadım 1 gün içinde gönderdiler Key'i ki forumda konu açmıştım o konuda satın alan başka bir arkadaşa aynı gün göndermişler. Sorunsuz kullanıyorum.

Yanlış bilgi. MAK lisanslar format sonrası gider. Retail ve OEM gitmez. Retail hesaba, OEM anakarta kayıt olur.

Teşekkürler bilgi için o zaman baştan kurulumunu yapayım tam yapamadım interneti yeni bağlayabildim eksik bir yükleme var mıdır bilmiyorum da birisi baştan kurmamı söylemişti ya da keyi aldıktan sonra mı kursam diye düşündüm.

Teşekkürler bilgi için o zaman baştan kurulumunu yapayım tam yapamadım interneti yeni bağlayabildim eksik bir yükleme var mıdır bilmiyorum da birisi baştan kurmamı söylemişti ya da keyi aldıktan sonra mı kursam diye düşündüm.
İnternete bağlayın, ama güncelleme yapmayın. Windows etkin değilken güncellemeler sınırlı olabiliyor. İnternete bağlı olduğunuzdan emin olun, Sağlam Lisans'tan anahtarı bir hesap oluşturarak ya da hesaba girerek alın. Windows'u aktifleştirin. Güncellemeleri denetleyin ve hepsini yapın. Microsoft hesabı ile girdiğinize emin olun yoksa anahtar hesaba kayıt olmaz.

İnternete bağlayın, ama güncelleme yapmayın. Windows etkin değilken güncellemeler sınırlı olabiliyor. İnternete bağlı olduğunuzdan emin olun, sağlam Lisans'tan anahtarı bir hesap oluşturarak ya da hesaba girerek alın. Windows'u aktifleştirin. Güncellemeleri denetleyin ve hepsini yapın. Microsoft hesabı ile girdiğinize emin olun yoksa anahtar hesaba kayıt olmaz.

Tamam hesap oluşturacağım keyi de alacağım yer 1 2 günde gönderse baştan kurulum yapacağım keyi soracağı yer olunca da keyi yazacağım aşamalar doğru değil mi?

Yanlış biliyormuşum özür dilerim.

Sağlam lisanstan lisans alırken hesap parolası oluştur dediği keyi yüklerken istenecek bir şifrede mi yazılıyor.

Sağlam lisanstan lisans alırken hesap parolası oluştur dediği bölüm keyi yüklerken yazılması gereken bir şey mi?

Son düzenleme:
Sağlam lisanstan lisans alırken hesap parolası oluştur dediği keyi yüklerken istenecek bir şifrede mi yazılıyor.

Sağlam lisanstan lisans alırken hesap parolası oluştur dediği bölüm keyi yüklerken yazılması gereken bir şey mi?
Hayır değil ne alaka? Orası aldığın ürünleri tutmak için oluşturduğun bir hesabın şifresi. Key ile alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı